Всички игри | НовиНови игри


Транспортиращия коли

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да транспортирате колите от едно място до друго. За целта трябва да бъдете внимателни, да не загубите някоя кола по пътя си. Колкото по бързо изпълните задачата, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 2963

В момента: 0


Зомби мелница

vankizzle

Описание

Докато сте в сервиза си виждате по телевизията, че навън цари епидемия от зомбита. Опитайте се да се измъкнете от мястото, използвайки джипа си. След всеки неуспешен опит ще имате възможности за подобрения по колата си. Събирайте бонусите по пътя и се опитайте да го изминете целия възможно най-скоро.

Играна: 4639

В момента: 0


ФБР преследване

vankizzle

Описание

Постъпил е сигнал в централата, че терористична организация се подготвя за нападение над няколко града. Знаем, че са се насочили към Ню Йорк, спри ги докато са още на магистралата.

Играна: 5356

В момента: 0


Забавния снежен паркинг

gabriel_sulis

Описание

Покажете своите завидни шофьорски умения и преместете колата от началната й точка до обозначеното от играта място. Бъдете максимално бързи и внимателни, защото ако нанесете много щети по колата ще трябва да повтаряте нивото.

Играна: 441

В момента: 0


Военна надпревара

vankizzle

Описание


Изживейте една невероятна военна надпревара и проверете вашите състезателни умения. За целта трябва да спечелите рали състезание и да надвиете противниците си. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1520

В момента: 0


Мултиплеър дрифт

vankizzle

Описание

В играта може да изберете игра сам или с приятел срещу компютъра. Целта е да завършите първи във всяко от състезанията, като в същото време направите определено количество точки. Тях ще получите за дрифтенето, което правите. Колкото по-продължително е - толкова повече точки ще получите.

Играна: 3244

В момента: 0


Ф1 състезател

gabriel_sulis

Описание

Една страхотна игра за любителите на високите скорости, присъщи за Формула 1. Впуснете се в поредица състезания и се постарайте да спечелите всяко едно от тях, за да грабнете купата в края на играта.

Играна: 2263

В момента: 0


Дъждовно такси

vankizzle

Описание

Едно лондонско такси може всичко. Докажете тази теза като преминете през множество пресечени терени. Бъдете внимателни, защото те са силно минирани. Не позволявайте на таксито да се обърне.

Играна: 4642

В момента: 0


Супер рали

mimakawasaki

Описание


Настъпете десния педал да автомобила до край. Завършете всяко състезание за колкото се може по-кратък интервал от време. Това е единствения начин да си гарантирате победа и да грабнете големия трофей на играта.

Играна: 5360

В момента: 0


Доставки с Камаз 3

vankizzle

Описание

Лятото е сезонът за нови предизвикателства. Състезавай се и разнасяй доставки в различни градове от страната. Печели точки и пари!

Играна: 7938

В момента: 0


По скалите

vankizzle

Описание

Избери любимият си камион и започни да се състезаваш, преминавайки през различни препятствия, без да се стига до сблъсъци.

Играна: 3244

В момента: 0


Състезател с чудовищни камиони

vankizzle

Описание

Управлявайте камиона внимателно, за да достигнете безпроблемно финала. Опитайте се да съберете колкото се може повече бонуси - за допълнителни точки и преминете нивата за възможно най-малко време.

Играна: 4307

В момента: 0


Първа Предишна 1205 1206 1207 1208 1209 1210 1211 1212 1213 Следваща Последна

15705 - 15717 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!