Всички игри | НовиНови игри


Паркирай големия камион

gabriel_sulis

Описание


В тази игра задачата ви е да спрете на оказаното от играта място. За целта трябва да сте изключителни внимателни и бързи. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1884

В момента: 0


Крайбрежно състезание 3

vankizzle

Описание


Включете се в шеметните състезания по платформи по крайбрежието. Изберете си с мотор или болид да участвате в предизвикателствата и състезанията. Спечелените от тях пари инвестирайте в подобрения по машините си за да сте конкурентни на все по-добрите опоненти.

Играна: 3540

В момента: 0


Мистър Бийн паркира

vankizzle

Описание

Мистър Бийн се прибира от пазар и трябва да паркира своето Мини. За него обаче това винаги е било приключение. Ще му помогнете ли този път?

Играна: 4012

В момента: 0


Южу розовата кола

vankizzle

Описание

Опитайте се да изминете колкото се може по-голямо разстояние, избягвайки сблъсъци. Събирайте подаръците - за повече точки. При сблъсък горивото ви ще намалява, а единственият начин да го възстановите е да преминете определена дестинация.

Играна: 819

В момента: 0


Място за паркиране 2

vankizzle

Описание

Града все повече се разраства, а местата за паркиране все повече намаляват. Само опитните шофьори се справят. Паркирайте колата на посоченото място.

Играна: 10992

В момента: 0


Луд шофьор 3

vankizzle

Описание

Влез в ролята на шофьор на огромен камион. Прекоси магистралата, спирай за храна и гориво. Избягвай сблъсък с други коли.

Играна: 9033

В момента: 0


Супер страхотен камион

vankizzle

Описание

Поемете управлението над супер страхотният камион и преминете през препятствията във всяко от нивата. Опитайте се да достигнете финала възможно най-бързо. Съберете 10 звезди, за да активирате допълнителното ускорение.

Играна: 3245

В момента: 0


Ловец на скъпоценности

vankizzle

Описание

Впуснете се на лов за скъпоценности, в пустинните равнини. Внимавайте да не се ударите в някое препятствие и избягвайте съществата, които бродят около вас. Опитайте се да направите колкото се може повече точки и издържите максимално време.

Играна: 560

В момента: 0


Бен 10 градски джип

vankizzle

Описание

Бен 10 се е сдобил с нов джип и иска да изпробва възможностите му на пресечен терен. Опитайте да съберете всички бонуси от нивото.

Играна: 4633

В момента: 0


Пещерно паркиране

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да помогнете на пещерните хора да усвоят на съвършенство трудното паркиране. За целта прекарайте колата до посоченото от играта място. Бъдете внимателни да не повредите автомобила, по пътя си.

Играна: 1579

В момента: 0


Магистрала правосъдие

vankizzle

Описание

Получихме сигнал, че четири коли са обрали най-голямата банка в града и в момента са на магистралата. Спри ги, преди да са избягали.

Играна: 5697

В момента: 0


Снегорин

mitko84

Описание

Мислите ли, че снегорин се управлява лесно? Ако, да тогава пробвайте. Разчистете снега от паркинга без да удряте колите.

Играна: 6325

В момента: 0


Барт Симпсън камион във фабрика

vankizzle

Описание

Помогнете на Барт Симпсън в превоза на материали във фабриката. Целта му е да достави колкото се може повече от натоварените, за възможно най-малкото време. За да преминете нивото трябва да достави определено минимално количество от товара.

Играна: 2962

В момента: 0


Първа Предишна 1204 1205 1206 1207 1208 1209 1210 1211 1212 Следваща Последна

15692 - 15704 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!