Игри с карти | НовиНови игри


Пасианс за самураи

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да подредите пасианса от карти. За целта трябва да вземете под внимание силата и цвета на картите. Бъдете максимално бързи, за да спечелите повече точки.

Играна: 119543

В момента: 0


Невероятен пасианс

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да подредите пасинса от карти. За целта трябва да вземете под внимание единствено силата на картите. Бъдете максимално бързи, за да спечелите повече точки.

Играна: 289420

В момента: 0


Пасианса на съседа

gabriel_sulis

Описание

Чудили ли сте се какво прави съседа ви всяка вечер по толкова време на масата? Ето, че сега може да разберете, той просто реди пасианс. Помогнете му като подредите картите като се съобразявате с тяхната разцветка.

Играна: 26514

В момента: 0


Пасианс 21

rzn1986

Описание

В тази игра разполагате с един по-различен пасианс. Задачата ви е да съберете 21 точки с като всяка карта е различен брой точки. Бъдете внимателни, защото не трябва да прехвърляте 21.

Играна: 12049

В момента: 0


Пасианса на Жасмин

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на прекрасната принцеса Жасмин да подреди своя не лесен пасианс. За целта трябва да вземете под внимание силата и цвета на всяка карта.

Играна: 36273

В момента: 0


Двоен пасианс

Описание

В тази игра задачата ви е да подредите всички карти от двойния пасианс. Бъдете внимателни и се съобразявайте с цвета и силата на всяка карта. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 53723

В момента: 0


Пасианс пирамида

gabriel_sulis

Описание


Може да унищожавате карти единствено ако сборът им е 13. Дамата се счита за 12, Валето за 11, Асото за 1, а Поповете директно се елиминират тъй като се считат за 13 точки. Качвайте резултатите си на общия сайт, да видим кой е по-добър.

Играна: 118401

В момента: 0


Въздушен пасианс

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да подредите целия въздушен пасианс. За целта ще трябва да се съобразявате със силата на всяка карта. Колкото по-бързи се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 119001

В момента: 0


Пасианса на Бомбай

vankizzle

Описание

Бомбай се нуждае от малко помощ, за да подреди един пасианс. Помогнете му и сложете всяка карта на правилното й място, като вземате предвид тяхната сила. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 113044

В момента: 2


Футболни карти

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да победите всичките си противници на карти. За целта трябва да вадите по-силни от него карти. Бъдете внимателни и не пропилявайте силните си карти когато това не е нужно.

Играна: 17780

В момента: 0


Тайната на пирамидата

houscheto

Описание


В този пасианс трябва да изваждаш картите като следващата карта трябва да е с едно по-малка или по-голяма от предишната. Побързай,нямаш много време! След като отвориш всички карти, излиза скрития скарабей .

Играна: 468932

В момента: 1


Хокей пасианс

houscheto

Описание


Забавлявай се докато редиш хокей пасианс! Целта на играта е да наредиш в четири цвята от А до К в оказаните места, като се съобразяваш със цвета и силата на картите. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще получите.

Играна: 25603

В момента: 0


Магически пасианс

vankizzle

Описание

Подредете магическия пасианс, като подбирате правилните карти и ги сортират като везмата под внимание тяхната сила. Колкото по-бързо подредите пасианси, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 78037

В момента: 0


1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

1 - 13 от 287


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!