Всички игри | НовиНови игри


Дъждовно такси

vankizzle

Описание

Едно лондонско такси може всичко. Докажете тази теза като преминете през множество пресечени терени. Бъдете внимателни, защото те са силно минирани. Не позволявайте на таксито да се обърне.

Играна: 4642

В момента: 0


Зомби мелница

vankizzle

Описание

Докато сте в сервиза си виждате по телевизията, че навън цари епидемия от зомбита. Опитайте се да се измъкнете от мястото, използвайки джипа си. След всеки неуспешен опит ще имате възможности за подобрения по колата си. Събирайте бонусите по пътя и се опитайте да го изминете целия възможно най-скоро.

Играна: 4639

В момента: 0


Сафари

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на слоновете да се евакуират от застрашена провинция. За целта трябва да заведете всички слонове до червената мишена. Бъдете максимално бързи, защото имате ограничено количество време.

Играна: 2098

В момента: 0


Паркинг вале 2

vankizzle

Описание


Почувствайте какво е да отговаряш за паркирането на скъпи коли на частен паркинг. Следете да не се натрупва опашка от изнервени клиенти и внимавайте да не одерете боята.

Играна: 1457

В момента: 0


Бен 10 градски джип

vankizzle

Описание

Бен 10 се е сдобил с нов джип и иска да изпробва възможностите му на пресечен терен. Опитайте да съберете всички бонуси от нивото.

Играна: 4633

В момента: 0


Паркирай в депото за отпадъци

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е успешно да паркирате машината си в депото за отпадъци. За целта внимавайте с маневрите, за да не се блъснете в боклуците, които са около вас или в някоя кола.

Играна: 1827

В момента: 0


Дървена кола 3Д

Описание

В тази игра трябва да преминете през множество препятствия и стигнете до обозначеното място във всяко ниво. Внимавайте да не паднете от платформите.

Играна: 12895

В момента: 0


Супер камион

vankizzle

Описание

Прекарайте колкото може повече кутии за по-малко време във всяко едно ниво. За да го преминете, трябва да транспортирате минимум 3 кутии.

Играна: 1828

В момента: 0


Бен Тен снежния колоездач

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на Бен Тен да премине през тежкия снежен терен със своето колело. За целта се впуснете в едно невероятно преживяване и внимавайте да не се преобърнете след някой хълм. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1456

В момента: 0


Чудовищен пикап състезание

vankizzle

Описание

Управлявайте камиона внимателно, за да достигнете безпроблемно финала. Опитайте се да съберете колкото се може повече бонуси - за допълнителни точки и преминете нивата за възможно най-малко време.

Играна: 4609

В момента: 0


Класики срещу екзотики

vankizzle

Описание

Класическите коли са изместени по брой от екзотичните и това ви вбесява. За това решавате че трябва да започнете унищожението им. Започвайки от Дубай, разбийте маркираните автомобили. Внимавайте да не повредите някой от останалите участници в движението.

Играна: 2728

В момента: 0


Първа Предишна 1209 1210 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 Следваща Последна

15757 - 15769 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!