Всички игри | НовиНови игри


Зоо състезания

vankizzle

Описание

Участвайте в състезанието с картове, на животните от зоологическата градина. Спечелете всяко от състезанията, за да отключите следващото. Събирайте бонусите от трасето, за да си осигурите предимство пред останалите.

Играна: 915

В момента: 0


Паркинг за умници

gabriel_sulis

Описание


В тази игра задачата ви е да паркирате бързите и мощни коли на обозначените от играта места. Бъдете възможно най-бързи и прецизни, ако искате да преминете всяко ниво. Всяко успешно паркиране ви дава бонус точки. Целта ви е да съберете определен брой точки, за да преминете нивото.

Играна: 914

В момента: 0


Надпревара

vladislav_haralampiev

Описание

Нарисувайте с мишката от началната позиция в посока на стрелката желаната състезателна обиколка. Колкото по-бързо рисувате, толкова по-бързо ще се движи автомобила ви. На местата с остри завой намалете скоростта.

Играна: 908

В момента: 0


Пустинни състезатели

vankizzle

Описание

Включете се в състезанията с пустинни бъгита. Докажете уменията си в управлението им, като победите всичките си опоненти, завършвайки на първа позиция във всяко състезание. Събирайте бонусите, които ще ви донесат допълнително скорост. Внимавайте да не излезете от рамките на трасето, защото това ще ви забави.

Играна: 898

В момента: 0


Високоскоростен шофьор

vankizzle

Описание

Искало ли ви се е някога да настъпите педала на газта и да не го пуснете. Е тази игра ви дава начин на изпълните тази ваша мечта и то безопасно за вас и околните. Опитайте се да съберете колкото се може повече жълтици по пътя си.

Играна: 898

В момента: 0


Спонджбоб паркинг

vankizzle

Описание

Спонджбоб изпитва затруднения в паркирането на лодката си. Ще му помогнете ли с това, като го навигирате до мястото му за паркиране. Колкото по-бързо се справите във всяко от нивата - толкова повече точки ще получите. Внимавайте да не се удари в другите лодки или предмети, за да не разбие скъпоценното си возило.

Играна: 895

В момента: 0


Дрифт състезание

marian097

Описание

Обичате ли високите скорости и силният адреналин? Ако, да участвайте в едно лудо дрифт състезание. Събирайте различните бонуси.

Играна: 892

В момента: 0


Батман предизвикателство за време

vankizzle

Описание

Помогнете а великия супер герой, Батман да изпълни своето предизвикателство. За целта той трябва да премине разстоянието, между старт финалната линия за колкото се може по кратък интервал от време.

Играна: 891

В момента: 0


Долината на мъртвите

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да преминете през долината на мъртвите. За целта обаче ще трябва да преминете през всички зомбита намиращи се в нея. Бъдете внимателни и използвайте горивото си пълноценни. След всеки опит може да се върнете в гаража, за да подобрите нещо по колата си.

Играна: 888

В момента: 0


Миниатюрен състезател

vankizzle

Описание

Добър ли сте в управлението на автомобил по писта? За да преминете в ново ниво, трябва да направите три обиколки всяко едно от трасетата в рамките на определено време. Опитайте се да ги направите за възможно най-малко време - за да поличите повече точки.

Играна: 884

В момента: 0


Про паркинг

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да преминете и завършите успешно училището по паркиране. За целта трябва да изпълните поредица от задача и да покажете вашите шофьорски умения, като не нарушавате движението и пазите колата си.

Играна: 884

В момента: 0


Галактически състезател

vankizzle

Описание

Като притежател на един от най-бързите автомобили в галактиката, на вас възлагат задачата да догонвате и спирате със всички средства престъпниците. Внимавайте да не разбиете автомобила си или тези на невинните граждани.

Играна: 880

В момента: 0


Звездни рейнджъри мотокрос

vankizzle

Описание

Звездните рейнджъри се включват в ново приключение с мотори. Помогнете им по тежките тежките трасета да победят всички лоши рейнджъри. Бъдете максимално бързи, за да спечелите повече точки.

Играна: 880

В момента: 0


Първа Предишна 1202 1203 1204 1205 1206 1207 1208 1209 1210 Следваща Последна

15666 - 15678 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!