Всички игри | НовиНови игри


Разрушително дерби в сметището

vankizzle

Описание

Блъскайте, мачкайте и разбивайте колите на опонентите си. Внимавайте да не бъдете заклещен в някой ъгъл, да не се ударите в стените и да не получите удари от останалите, или колата ви ще отиде направо на сметището. Най-силната ви част е предната част, за това атакувайте с нея.

Играна: 982

В момента: 0


Голямото състезание 2

Описание


В тази игра може да усетите тръпката от високата скорост. Победете всички свой противници в пряк двубой на пистата. Със спечелените пари подобрявайте автомобила си.

Играна: 978

В момента: 0


Бързо паркиране

vankizzle

Описание

Закарайте мотора до мястото му за паркиране възможно най-бързо. Заобиколете внимателно препятствията и колите, които ви делят от него. Опитайте се да преминете десетте нива за времето с което разполагате за игра.

Играна: 968

В момента: 0


Канадското бягство

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да преминете поредица от натоварени скоростни отсечки, за възможно най-кратък интервал от време. Събирайте всички бонуси по пътя си и внивайте да не удряте другите автомобили.

Играна: 965

В момента: 0


Донки Конг шофиране в джунглата

vankizzle

Описание

Донки Конг е поел със своето возило на разходка в джунглата, за да събере малко банани. Ще му помогнете ли да го направи безпроблемно? Съберете колкото се може повече от тях, за да направите и повече точки.

Играна: 961

В момента: 0


Паркинг Ц20

gabriel_sulis

Описание


Покажете своите завидни шофьорски умения и преместете колата от началната й точка до обозначеното от играта място. Бъдете максимално бързи и внимателни, защото ако нанесете много щети по колата ще трябва да повтаряте нивото.

Играна: 960

В момента: 0


Хълк каскадьор

vankizzle

Описание


Помогнете на зеления супер герой Хълк да премине през опасните трасета на тази игра, без да разбие своето АТВ. Бъдете внимателни и се постарайте да направите максимален брой точки докато правите страхотни номера.

Играна: 955

В момента: 0


Национален зоологически парк

vankizzle

Описание

Съдейки по навалицата от коли на паркинга на национален зоологически парк, явно днес има намаление и все пак вашата задача е да паркирате на единственото свободно място на целия паркинг. Бъдете внимателни да не ударите някъде автомобила си.

Играна: 950

В момента: 0


Луди конуси

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да покажете шофьорските си умения. За целта трябва да преминете покрай възможно най-много конуси, като внимавате да не ги бутнете. Бъдете бързи, защото времето ви е ограничено.

Играна: 949

В момента: 0


Паркинг за лимузини

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да спрете колата на оказаното от играта място. За целта бъдете максимално бързи и внимателни, но същевременно не забравяйте да спазвате закона и внимавайте да не повредите скъпия автомобил.

Играна: 948

В момента: 0


Турбо паркинг

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да паркирате бързите и мощни коли на обозначените от играта места. Бъдете възможно най-бързи и прецизни, ако искате да преминете всяко ниво. Всяко успешно паркиране ви дава бонус точки. Целта ви е да съберете определен брой точки, за да преминете нивото.

Играна: 945

В момента: 0


Камион за домашни любимци

vankizzle

Описание

Превозете домашните любимци през тежкия терен. Опитайте се да го направите за възможно най-малко време, но бъдете внимателен, за да не паднат от камиона.

Играна: 943

В момента: 0


Маршрут 66

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да избягате от натовареното движение по маршрут 66. За целта внимавайте с маневрите и бъдете максимално бързи. Не забравяйте, че ако се ударите повече пъти в някоя кола ще изгорите!

Играна: 942

В момента: 0


Първа Предишна 1201 1202 1203 1204 1205 1206 1207 1208 1209 Следваща Последна

15653 - 15665 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!