Всички игри | НовиНови игри


Поход към Рим

Описание


Военна игра с развиване на градове базирана в древен Рим.

За повече информация вижте в рубриката новини на Vgames.bg

Играна: 58813

В момента: 0


Билярд онлайн игра

nuku

Описание


Харесвате билярд и искате да изпитате своите умения в тази вълнуваща и интересна игра ? Опитайте онлайн билярд игра за двама. В играта на специална маса има 16 топки в различни цветове. Целта на играта е един от играчите да вкара всички топки от 1 до 7 ( малки номера ) или от 9 до 15 ( големи номера) в джобовете на масата. След това играча трябва да вкара и черната топка с номер 8

Играна: 31589

В момента: 0


Сантасе

nuku

Описание


Играта сантасе се играе с 24 карти , от тестето с 32 карти са премахват седмиците , като всяка карта има различна стойност. Точките са както следва : 9=0; J=2; Q=3; K=4; 10=10; A=11 . Целта е играча да събере 66 или повече точки за да спечели взятката. След край на раздаването се присъждат точки на победителят. Ако загубилият не е успял да събере 33 или повече точки, победителят получава две точки. Ако загубилият не е успял да вземе нито една взятка то играта се обявява за „капо“ и победителят получава три точки. Играта приключва когато единият играч събере 11 или повече точки. Всеки играч в началот на играта получава по 6 карти , като последната се обръща с видимата страна надолу и се определя като козов цвят. Карите са подредени по сила спрямо стойността си , като коза е най-силната карта. Комбинация от дама и поп от козов цвят се брои за 40т. , а дама и поп от друг цвят за 20т.

Играна: 36850

В момента: 0


Математически съвпадения

houscheto

Описание


За да преминете към следващо ниво, трябва да изпълните условието, което е изписано отстрани в дясно в блокчето в рамките на 2 минути. Успех от мен!

Играна: 11380

В момента: 0


Мисли и избягай

houscheto

Описание


Играе се с мишката.

Играна: 33438

В момента: 0


Отгатни животните

houscheto

Описание


Целта на играта е да минавате нивата, като отваряте и комбинирате картите по двойки /две еднакви/.

Играна: 12979

В момента: 0


Главоблъсканица

houscheto

Описание


В тази игра трябва да групирате по двойки числата, като трябва да се съобразите със правилото че ако сбора го няма на таблото, не можете да групирате двете числа. За да преминете нивото трябва да ги групирате до няколко еднакви числа, които в последствие да групирате взаймно. Успех!

Играна: 27225

В момента: 0


Математически маджонг

houscheto

Описание


В тази приятна и разтоварваща игра, трябва да кликате на маджонг плочките като ги комбинирате по две с еднаква стойност - или с други думи казано - можете да отстраните плочки с еднаква стойност. Например 31 и 15+16. При всяко минато ниво без да използвате жокери, получавате бонус точки. Узнайте и останалите възможности на играта, като напредвате нагоре в нивата. Успех!

Играна: 43796

В момента: 0


Огнено момче и водно момиче 3

Krisi3

Описание


Това е една интересна и стратегическа игра.

Играна: 23708

В момента: 0


1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

1 - 13 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!