Всички игри | НовиНови игри


Четириядрен отбор 2

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да участвате в рали състезание. За целта трябва да покажете вашите шофьорски умения и да надвиете противника. Внимавайте да не катастрофирате, защото няма да може да финиширате.

Играна: 1054

В момента: 0


Зомби състезание

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на един зомби да изпълни мечтата си да стане истински автомобилен състезател. За целта обаче, той ще трябва да се упражнява много, а защо да не го прави по улиците след като вече е мъртъв.

Играна: 1053

В момента: 0


Последното островно състезание

vankizzle

Описание

Ето, че идва време за последното островно състезание. Дайте всичко от себе си и грабнете големия трофей на острова. За целта ще трябва да победите във всяко една състезание.

Играна: 1052

В момента: 0


Марио карт 64

vankizzle

Описание

Помогнете на супер Марио да премине всяка трасе със своя карт. Бъдете внимателни и се опитайте да съберете всички бонуси по пътя си. Не позволявайте да се обърне карта и да се разбиете.

Играна: 1044

В момента: 0


Повторение

gabriel_sulis

Описание


Забавлявайте се докато се учите да шофирате. Единствената ви задача е да си изберете писта и да направите две обиколки на нея. За целта внимавайте да не се блъснете в нещо и да не излизате от пътя.

Играна: 1031

В момента: 0


Такси в Ню Йорк

gabriel_sulis

Описание

Придвижете симпатичната малка количка до мястото отбелязано от играта като паркинг. Бъдете колкото се може по-бързи и внимателни, защото по пътя има много препятствия, а вие трябва да върнете машината невредима.

Играна: 1026

В момента: 0


Предизвикателството

vankizzle

Описание

Целта ви е откраднато превозно средство, натъпкано с експлозиви, което трябва да бъде спряно, преди да влезне в града и изпълни мисията си. Не се докосвайте до нея директно, използвайте другите участници в движението, защото трябва да отстраните не само един атентатор.

Играна: 1025

В момента: 0


Супер Хълк

vankizzle

Описание

Супер Хълк впряга своите изключителни таланти, за да усъвършенства умението си в управлението на мотор. Помогнете му, като го напътствате правилно по различните писти. Бъдете внимателни и не падайте от мотора.

Играна: 1017

В момента: 0


РСкорост тренировка

vankizzle

Описание

Една писта, една кола - какво е най-доброто време за една обиколка, която можете да направите. Ами общо за десет?

Играна: 1013

В момента: 0


Кралят на Швеция 2

vankizzle

Описание

Кралят на Швеция е похарчил всичките си пари, но иска да присъства на парти, за което ще му трябват много пари. Не иска да ги вземе от данъците на поданиците си и за това е измислил хитър начин - ще покани голямо списание, пред което да покаже майсторско шофиране, за което те ще му платят добре. Ще му помогнете ли да събере нужната му сума? Събирайте монети от нивата и правете каскади, за да получите още повече точки и пари.

Играна: 1012

В момента: 0


Рали в пустинята

gabriel_sulis

Описание


Участвали ли сте в рали в пустинята. Ако отговора ви е не, сега имате възможност да наваксате. За целта изберете автомобила, с който искате да участвате и надвийте противника са. Внимавайте да не катастрофирате по пътя си.

Играна: 1008

В момента: 0


Прекосяване на Зомбиленд

vankizzle

Описание

Прекосете Зомбиленд, управлявайки специалното превозно средство. То е бронирано така, че зомбитата да не могат да проникнат при вас и въоръжено с шипове, така че да ги унищожава. Целта ви е да преминете нивата за възможно най-малко време и убивайки колкото се може повече от безмозъчните същества, за да получите повече точки.

Играна: 1003

В момента: 0


Доставчик на пица

gabriel_sulis

Описание

Придвижете малкия симпатичен самолет до мястото отбелязано от играта като паркинг. Бъдете колкото се може по-бързи и внимателни, защото по пътя има много препятствия, а вие трябва да върнете машината невредима.

Играна: 999

В момента: 0


Първа Предишна 1200 1201 1202 1203 1204 1205 1206 1207 1208 Следваща Последна

15640 - 15652 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!