Потребителски | НовиНови игри


Войната на екстремните частици

vankizzle

Описание

Взривете вълните от врагове и елиминирайте огромните босове. Събирайте падащите бонуси и не оставяйте никой да премине през полето.

Играна: 135

В момента: 0


Войната на думите

vankizzle

Описание

Тази игра ще тества скоростта ви на писане. Стреляйте по всички вражески изтребители, като изпишете буквите или думите които са над тях. Опитайте се да издържите възможно най-дълго време на атаката.

Играна: 664

В момента: 0


Войната на дракона

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на едно малко драконче да спечели войната срещу злите и кръвожадни хора. За целта изпълнявайте всички дадени ви от играта мисии за минимално количество време.

Играна: 880

В момента: 0


Войната на джуджетата

vankizzle

Описание

Война между доброто и злото! Помогнете на джуджетата да защитят земите си, като изградят достатъчно силна армия, която да победи противника им.

Играна: 6496

В момента: 0


Войната на гъбите

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на сините гъби да победят отровните си оранжеви събратя. За целта местете или създавайте гъбите си така, че да са защитени от противника. Всяка преместена или новосъздадена гъба привлича най-близките си съседи към съответстващия и цвят.

Играна: 2625

В момента: 0


Войната на горилата

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на горилата да изпълни мисията си. За целта имате възможност да избирате от набор от оръжия, които да използвате. Унищожете целта, но внимавайте да не ви свършат амунициите.

Играна: 137

В момента: 0


Войната на Викингите

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на великите Викинги да се справят с поредните си зли врагове. За целта обстрелвайте всеки вражески лагер с топа. С колкото по-малко изстрели се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 3819

В момента: 0


Войната на вампирите и върколаците

vankizzle

Описание

Войната между вампирите и върколаците започна. Изберете си страна и направете всичко възможно да победите противниковия лагер. За целта събирайте ресурси, с който да стройте все по-голяма и силна армия.

Играна: 6151

В момента: 0


Войната на буболечките 2

saske966

Описание

Войната на буболечките! Опитайте се да вземете надмощие над врага. Изпращайте своите мравки бойци да завладяват нови и нови територии.

Играна: 5930

В момента: 0


Войната на буболечките

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на една гъсеница да надделее над всички останали насекоми. За целта тя има скрито оръжие. Направлявайте я правилно, за да избягва противниковите снаряди.

Играна: 445

В момента: 0


Войната на буболечките

hitplayer

Описание

Навлезнете в територията на гладните мравки и хлебарки. Единственият начин вашият вид да оцелее е да отстраните атаката на врага. Постройте защитни кули, за да се предпазите от нашествениците.

Играна: 7699

В момента: 0


Войната на богувете

xavier21

Описание

В тази игра трябва да помогнете на един велик герой от спарта да повали враговете си. Не забравяйте да събирате всичко ценно по пътя си.

Играна: 2409

В момента: 0


Войната на балоните 3

vankizzle

Описание

Изследвайте нови въздушни джобове. Развивайте се като събирате още мехурчета и откривайте нови противници.

Играна: 2143

В момента: 0


Първа Предишна 1500 1501 1502 1503 1504 1505 1506 1507 1508 Следваща Последна

19540 - 19552 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!