Потребителски | НовиНови игри


Войникът

rosen2000

Описание

Убивай другите хора и самолети.

Играна: 1163

В момента: 0


Войник в битка

niklec

Описание

В тази игра задачата ви е да подредите пъзела. Изберете си подходяща за вас трудност и след това стартирайте играта. Открийте правилното място на всяка отделна част и завършете цялата картина за минимален интервал от време.

Играна: 3390

В момента: 0


Войник

vankizzle

Описание

Да си войник е въпрос на чест! Изпълнете дълга си с гордост и победете противниците си. Защитавайте се добре, за да не ви убият.

Играна: 1733

В момента: 0


Войни в джунглата

vankizzle

Описание

Джунглата е превзета от пирати и трябва да се намери герой, който да се отърве от всички тях. За целта мятайте точно гранатите и се постарайте да отстраните всички пирати с минимален брой.

Играна: 2436

В момента: 0


Войни

vankizzle

Описание

Бийте се срещу различни вражески армии и победете като следвате инструкциите.

Играна: 671

В момента: 0


Войни

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на войните да запазят своето съкровище. За целта обаче ще трябва да спре огромна армада от войници. Поставяйте вашите защитници на стратегически места.

Играна: 857

В момента: 0


Войн във времето

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да защитите невинните и да накажете злото. Спуснете се в поредица от пътешествия във времето и премахнете всички злодей осмелили се да се изправят срещу вас.

Играна: 1241

В момента: 0


Войната със Селена

vankizzle

Описание

В бъдещето Луната е завладяна от извънземна раса. Наричаща себе си "Децата на Селена" и целта им е да унищожат Земята. Така започва войната със Селена. Вие сте пилот на най-напредналият боен кораб в армията и на теб е възложена задачата да унищожиш всички врагове.

Играна: 196

В момента: 0


Войната срещу каменните хора

vankizzle

Описание

Криза опустошава земята. Ресурсите на планетата са почти изчерпани. Няколко експедиции са организирани да колонизират планети, които да служат за добив. Една от тях - Б-Ре е класифицирана като много продуктивна, но на нея се криела неподозирана заплаха. Каменни същества атакували добивните съоръжение, като така заплашват цялата операция. Специални части са изпратени да елиминират заплахата... Ще успеят ли, зависи от теб.

Играна: 3136

В момента: 0


Войната срещу зомбитата

vankizzle

Описание


Зомбитата атакуват света и целта им е пълно унищожение. Вашата задача е да ги спрете и да отвърнете на огъня, като ги унищожите до крак. Внимавайте, защото не са никак приятелски настроени и атакуват от всички страни.

Играна: 385

В момента: 0


Войната на формичките

gabriel_sulis

Описание


Вземете участие във войната на формичките. Управлявайте кораб унищожител, с който да изтребвате вражеските цели. Пазете кораба си и събирайте всички бонуси изпуснати от враговете ви.

Играна: 371

В момента: 0


Войната на Фараона

vankizzle

Описание

Намирате се в пустините на Египет сред пясъци и гробници. Разположете силите по такъв начин ,че да защитите максимално вашата гробница.

Играна: 4534

В момента: 0


Войната на топчетата

adrian98

Описание

Застрелайте всички терористи, и съберете топчетата.

Играна: 6152

В момента: 0


Първа Предишна 1497 1498 1499 1500 1501 1502 1503 1504 1505 Следваща Последна

19501 - 19513 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!