Потребителски | НовиНови игри


Война с балоните

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на война да се пребори с всички балони. За целта той трябва да уцели всеки един докато не го унищожи. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 109

В момента: 0


Война с балони 2

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да спукате балоните на противниците си, като ги ударите отгоре. Не позволявайте на никой да застава над вас, защото спукат ли вашите балони играта свършва.

Играна: 1577

В момента: 0


Война на цветовете

vankizzle

Описание

В тази забавна игра ще трябва да стреляте по другите цветни кутийки. Ще стане истинска мацаница с течение на нивата. Колко точки ще успеете да направите накрая?

Играна: 1611

В момента: 0


Война на хартия 2

vankizzle

Описание

Понякога по време на сражение, бързината е от съществено значение. Елиминирайте всички врагове, преди те да са сторили същото с вас. Активирайте превключватели и скъсайте веригите на бомбите над тях в правилната последователност, за да изпълните целта си и останете живи.

Играна: 3702

В момента: 0


Война на хартия

vankizzle

Описание

Всяка война, дори и на хартия е изключително опасна. Включете се във война и сваляйте всеки враг, преди той да свали вас. Не забравяйте да събирайте бонусите изпуснати от враговете ви.

Играна: 376

В момента: 0


Война на хартия

vankizzle

Описание

Понякога по време на война бързината е от съществено значение. За да пуснете бомба над врага, преди това трябва да скъсате веригата преди него.

Играна: 1658

В момента: 0


Война на улицата 2

vankizzle

Описание

Войната на улицата е безмилостно жестока. Включи се в нея и отстрани колкото се може повече от враговете си. Пази се от неприятелите и не им позволявай да стигнат до теб.

Играна: 2469

В момента: 0


Война на терористите 2

lampard13

Описание

Имате четири много важни мисии в различни краища на света. Като най-добрият войник, трябва незабелязано да се промъкнете около терористите и да ги обезвредите.

Играна: 5048

В момента: 0


Война на световете 3

vankizzle

Описание

Включете се във войната на световете и поставете противниците си на колене. Съчетавайте правилно армията си и не позволявайте на врага да ви победи. Колкото по-категорична е победата ви, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 3937

В момента: 0


Война на Свети Валентин

vankizzle

Описание

Купидон е уморен и отегчен от раздаването на любов на неблагодарните хора, така че това време приключи. Поемете контрол над Купидон и си го върнете на недостойните хора в този по-специален ден на Свети Валентин.

Играна: 1720

В момента: 0


Война на сал 2

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да проверите точността си. За целта трябва да бутнете всички предмети, които ви пречат и да премахнете охраната на плажа. Бъдете максимално точни и не забравяйте, че и те могат да ви уцелят.

Играна: 6936

В момента: 0


Война на рамките

vankizzle

Описание

Защитете космическият си кораб от сблъсъци или атаки от страна на други такива. Опитайте се да унищожите колкото се може повече от враговете и оцелеете възможно най-дълго.

Играна: 118

В момента: 0


Война на паразитите

stevendorb

Описание

В тази нестандартна стратегическа игра управлявате паразит, който си избирате в началото. Целта е да доминирате над другите паразити и да завладеете техните територии. Научете се как да управлявате всеки паразит ефективно и да заразите всички други клетки.

Играна: 3673

В момента: 0


Първа Предишна 1503 1504 1505 1506 1507 1508 1509 1510 1511 Следваща Последна

19579 - 19591 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!