Потребителски | НовиНови игри


Войници - атаката над Осама

vankizzle

Описание

Вие сте ръководител на отряд пехотинци и задачата ви е да изпълните специални мисии на вражеска територия. Използвайте войниците си, за да елиминирате терористите. Изберете правилната тактика, за да не загубите нито един от тях по време на мисиите.

Играна: 1822

В момента: 0


Войници

vankizzle

Описание

Готов ли си за мисия, войнико? Изпълни дълга към родината си и неутрализирай войниците на противниковата армия.

Играна: 3223

В момента: 0


Войници

Masaba

Описание

Целете се във войниците със същият цвят. Използвайте каквото можете, за да елиминирате всички войници. Трупайте енергия, която ви дава бонуси - оръжие.

Играна: 5294

В момента: 0


Войници

vankizzle

Описание

Търси се смел и решителен войн. Той ще бъде пратен в тила на врага да изпълни поредица от невъзможни мисии. Ако вие мислите, че ще се справите с тази задача, то захванете се веднага! Четете внимателно какво се изисква от вас и изпълнете точно мисията.

Играна: 3141

В момента: 0


Войните на Он

vankizzle

Описание

Войните на Он се нуждаят от малко помощ, за да се преборят със злите чудовища. Бъдете максимално съобразителни еднаквите по сила и цвят войни, за да ги правите по силни.

Играна: 1250

В момента: 0


Войните на насекомите Реколонизиране

vankizzle

Описание

Насекомите водят неспирни войни за владеенето на територии. Ще се включите ли в битките, като помогнете на някои от насекомите да покажат надмощието си над останалите в района? Разпределете правилно войските си между базите, за да осигурите сигурността им и колонизирате нови такива.

Играна: 5957

В момента: 0


Войните на дъгата

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на войните на дъгата да запазят града чист от зомбита. За целта убийте всяко зомби осмелило се да прекрачи прага на града. Не забравяйте да събирате различните бонуси изпуснати от враговете.

Играна: 212

В момента: 0


Войни със зарове

vankizzle

Описание

Вземете повече от виртуалния свят чрез хвърляне на зарове. Кликнете върху вашата страна и след това върху държавата, която бихте искали да атакувате.

Играна: 1158

В момента: 0


Войни с пипала Лилавата заплаха

vankizzle

Описание

Контролирай армията си от бактерии, изправена срещу вражески такива. Разпределяй посоките на атака според силата на клетките, които владееш.

Играна: 3163

В момента: 0


Войни с малки роботи

vankizzle

Описание

След като спасявате малък робот от преследвачите му, той ви моли да му помогнете в турнирните битки между роботи. Той има нужда от оператор, който да го напътства докато е на ринга. Спечелените от борбите пари инвестирайте в развитие на робота, за да може да се съревновава с все по-силни противници.

Играна: 2777

В момента: 0


Войни между петна

breakanoise_dir_bg

Описание

Целта на играта е да получите колкото се може повече петна от вашия цвят, разположени върху квадратите на борда. Ако успеете да превземете повече от половината, вие сте победител.
Кликнете върху Blob, който искате да преместите или да дублирате; на борда на играта ще се покажат площадките на разположение и възможните ходове, кликнете върху квадратът където искате да преместите Blob. Blob се дублира, когато скочи на съседна площадка; ако той скочи два квадрата няма дублиране, в случая само го премествате. Ако преместите Blob до противниковите Blobs, те се превръщат във вашият цвят. Просто играйте играта и тя ще ви покаже възможностите, стратегията е във вашия анализ.

Играна: 16329

В момента: 0


Войни между замъци

vankizzle

Описание

Вие сте великият владетел на червеното кралство. Целта ви е да завладеете замъците около вас, включително тези на останалите владетели. Изпращайте войските си между контролираните крепости, за да осигурите защитата им и подсилите атаката към противниковите.

Играна: 5085

В момента: 0


Войникът

viktor_divaneto

Описание

За всеки войник е въпрос на чест да изпълни с гордост задачата си. Тук вие сте сами, но както е казано и "Сам, войнът е войн". Затова не се отказвайте и убийте всички терористи.

Играна: 7920

В момента: 0


Първа Предишна 1496 1497 1498 1499 1500 1501 1502 1503 1504 Следваща Последна

19488 - 19500 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!