Потребителски | НовиНови игри


Племенни войни 2

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да спечелите племенната война. За целта обаче ще трябва да подбирате внимателно видовете армия и количество. Бъдете безмилостни, защото враговете ви нямат да проява такава.

Играна: 7810

В момента: 0


Трудна топка 2

vankizzle

Описание

Премахнете всички зелени топки от екрана като ги уцелите с жълтата топка. Във всяко ниво ще имате определен брой изстрела.

Играна: 703

В момента: 0


Митичния кръг 1

vankizzle

Описание

Голям екшън, много трудности и една мисия, това са само част от нещата, които ви очакват в тази игра. Намерете седемте части на счупеното магическо огледало.

Играна: 2741

В момента: 0


Отбрана срещу чудовищата

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да направите най-добрата отбрана и да унищожите всички атаки на чудовищата. За целта трябва да закупите повече и по-силни оръжия, които да сложите на най-подходящите места. Колкото повече от враговете премахнете, толкова повече точки ще получите.

Играна: 2982

В момента: 0


Забавно село

vankizzle

Описание

В тази игра може да развихрите въображението си. Направете си едно малко селце балансирайте всичко в него. Печелете пари и стройте ново сгради и поддържайте старите здрави.

Играна: 2983

В момента: 0


Победи банкера

elitooo666

Описание

"Сделка или не" от вас зависи всичко. Дали ще промените изцяло живота си като спечелите 1 000 000 долара или ще загубите всичко. Изберете своята късметлийска кутия.

Играна: 7831

В момента: 0


Стигни до изхода 2

viktor_divaneto

Описание

Съсредоточете се максимално! Движейки много внимателно топката се опитайте да, я отведете до изхода на нивото.

Играна: 1840

В момента: 0


Замъци

vankizzle

Описание

Войни са много разпространени през средновековието. Помогнете на един замък да надделее над всички останали замъци. Бъдете внимателни и подбирайте армиите, който изпращате към противниците си.

Играна: 7837

В момента: 0


Похитителите

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да управлявате действията на сформирана от вас група разбойници. Всяка бойна единица има уникален талант. Проучете силните и слабите страни на бойците си. Потеглете на поход и побеждавайте всеки враг по пътя си.

Играна: 6505

В момента: 0


Трафик контрол 3

vankizzle

Описание

Кликнете върху светофарите - за да смените цвета им. Внимавайте да не се образуват задръствания, защото хората ще се изнервят. Когато вали, шофьорите са по-разконцентрирани, така че внимавайте повече. Хеликоптерът ви помага да премахнете катастрофиралите или аварирали автомобили.

Играна: 12909

В момента: 0


Защити кулата

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача еда предпазите кулата си от вражеските нападения. За целта трябва да си купите армия от маймунки, които да ви помагат. Разположете ги на стратегически места и не позволявайте да ви победят.

Играна: 12917

В момента: 0


Последна война

vankizzle

Описание

Три раси воюват от векове. Време е всичко това да спре. Хората са баланса между орките и джуджетата.

Играна: 2778

В момента: 0


Първа Предишна 1730 1731 1732 1733 1734 1735 1736 1737 1738 Следваща Последна

22530 - 22542 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!