Потребителски | НовиНови игри


Отбрана на зеленчуковата крепост 2

vankizzle

Описание

Две крепости на зеленчуците са нападнати. Помогнете им да се организират в отбеаната им. Възможно е да местите защитници от едната крепост в другата, стига да имате свободни кули.

Играна: 1238

В момента: 0


Топ защита

vankizzle

Описание

След избухването на неутронна звезда, живота на една от планетите е напълно унищожен. Сградите обаче са останали непокътнати. Целта на племената обитаващи краищата на галактиката е да завладеят планетата, за да я използват като база за последващи атаки към съюза. Вие сте единственият оцелял, намиращ се на космическа база в орбита около тази планета. Задачата ви е да спрете атаката на племената и не допуснете са се доберат до военните бази. Използвайте всичките си налични оръжия за да защитите ракетните силози. Правете подобрения по наличните оръжия и отключвайте нови, за да се справите с все по-яростните атаки на врага.

Играна: 6248

В момента: 0


Безкрайна защита

vankizzle

Описание

Целта ви в играта е да оцелеете възможно най-много време, без да допускате врага да пробие защитната ви линия. Цветовете на кулите също са от значение, когато комбинирате едноцветни - тяхната сила отслабва. Когато групата е от максимално разноцветни - тя е максимално силна.

Играна: 1873

В момента: 0


Танкова защита

vankizzle

Описание

Обявено е извънредно положение! Евакуирани са жителите на града, армията е в пълна готовност. По твой сигнал, атаката може да започне.

Играна: 3523

В момента: 0


Рицарски магии

vankizzle

Описание

Злите сили са помели всичко по твоите земи. Те искат да унищожат всичко и всеки по пътя си. Ти трябва да отстраниш тези зверове бързо, преди всичко да е загубено.

Играна: 3515

В момента: 0


Juggle

bark4o

Описание

Трябва да построите линиите така, че да не изпуснете топката.

Играна: 7278

В момента: 0


Антична отбрана

vankizzle

Описание

В античните времена са се водили битки между незнайни същества. Станете свидетел на някои от тях в тази игра.

Играна: 3144

В момента: 0


Бойно снаряжение - пълна защита

vankizzle

Описание

Използвайте всичките си налични войски за да защитите позициите си от настъплението на врага. Използвайте парите, които ще получите за всеки от свалените противници за наемане на нови войници.

Играна: 2830

В момента: 0


Яхт-клуб

hitplayer

Описание

Вижте тази игра! За всички предприемачи, приключенци и изследователи. Използвайте своите ръководни умения и разширете територията си. Станете управител на свой остров.

Играна: 13695

В момента: 0


Домино

gerche

Описание

Припомнете си играта Домино. Целта е да свършите своите плочки преди тези на противника. Плочките се слагат ако са с една и съща стойност или с по-малка или по-голяма стойност.

Играна: 2309

В момента: 0


Защити замъка си

giacc

Описание

Защити замъка си

Играна: 5790

В момента: 0


Прокълнат остров

vankizzle

Описание

Съсредоточи се и изгради стратегията си. Когато подредиш оръдията си и си готов да защитиш острова, на който си заточен, натисни бутона Start Battle за начало на битката.

Играна: 4885

В момента: 0


Първа Предишна 1734 1735 1736 1737 1738 1739 1740 1741 1742 Следваща Последна

22582 - 22594 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!