Потребителски | НовиНови игри


Пиратски кораб

powermax123

Описание

През 17-ти и 18-ти век, корабите са пренасяли различни товари и плячки на пиратите. Но най-важното условие за един пиратски кораб е било да е добре оборудван, въоражен, и бързо подвижни при битка.

Играна: 12763

В момента: 0


Звезден барон

vankizzle

Описание

Целта в тази стратегическа игра в реално време е да победите противниците си и да доминирате над цялата галактика. Завладявайте планети като изпращате вашите кораби към тях с МИШКАТА. Един клик праща половината от космическите кораби, а двоен клик всички. Може да специализирате звездите като използвате бутоните горе в дясно. По-добре разучете упътването (tutorial) в началото на играта, за да и се насладите напълно. Успех !

Играна: 1026

В момента: 0


Pipol Destination

bark4o

Описание

Направете път на миньорите до мината. Играе се с мишката.

Играна: 12744

В момента: 0


Град под обсада

vankizzle

Описание

За разлика от повечето защитни игри с кули, в тази ще имате свободата да ги разполагате из цялото игрално поле, като така сами определяте пътя на нашествениците. Има два основни вида противници - такива които ходят по земята и такива, които летят, съответно и кулите са такива които са само за сухоземна атака и такива в комбинация с такава по летящи цели. Не допускайте нито една от вражеските единици да премине полето и навлезе в града.

Играна: 2958

В момента: 0


Катастрофирал

vankizzle

Описание

От излитането на хората в космоса до днес е минало много време. Ето че стигане до друга обитаема плата и успяваме да се приземим на нея. Проблемът, е че обитателите на планетата са изключително агресивни. Постройте добра защита с подръчните средства, с който разполагате.

Играна: 2959

В момента: 0


Стрелец

Evgenit

Описание

Въоръжете се с разнообразни заклинания и различни видове магически стрели, за да победите. Използвайте стртегия, за да намерите слабостта на врага си.

Играна: 12714

В момента: 0


Възникването на роботите 2

vankizzle

Описание

Постройте фабрики за роботи и укрепления, с които да се защитите от атаката на извънземните. Целта ви е да съборите вражеската защитна стена, като не позволявате те да бутнат вашата.

Играна: 1818

В момента: 0


Рицарски войни

vankizzle

Описание

Опазете кралството си от чудовищното нападение. За целта премахвайте идващите чудовища едно по едно и събирайте всичко полезно изпуснато от тях. Със спечелените при наемайте нови рицари, който да бранят кралството.

Играна: 7970

В момента: 0


Кръстоносци битка

vankizzle

Описание

Кръстоносците идват, за да унищожат твоя град. Направи достатъчно защитни укрепления с които да може да ги спреш.

Играна: 1816

В момента: 0


Къща с духове

rzn1986

Описание

В тази игра трябва да запазите едно отдавна изоставено имение от любопитните живи хора. Трябва да сложите духовете на стратегически места за да можете да изплашите хората.

Играна: 1811

В момента: 0


Invasion 3

bark4o

Описание

Победете противниковият замък.

Играна: 12605

В момента: 0


Емотикони дефенс

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на емотиконите да защитят своите територии. За целта поставяйте различните по сила емотикони на правилните места. Със спечелените пари стройно нови или подобрявайте старите иконки.

Играна: 7969

В момента: 0


Първа Предишна 1727 1728 1729 1730 1731 1732 1733 1734 1735 Следваща Последна

22491 - 22503 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!