Потребителски | НовиНови игри


Защита от насекомите мутанти

vankizzle

Описание

През 2442 г. светът се съвзема след атомна война, която е замърсила цялата планета. Хората живеят в малки убежища в страх от мутиралите буболечки. Разположете защитни системи, които да спрат нахлуването на насекомите в убежищата.

Играна: 790

В момента: 0


Насекоми

vankizzle

Описание

Разположете в ключови позиции калинки, всяка от които с различно оръжие според цвета си, за да се справят с нашествието от други насекоми. Не позволявайте да стигнат до изхода.

Играна: 7957

В момента: 0


Трудна Топка

saske966

Описание

Целта на играта е да улучите всички зелени топки. Стреляйте, но внимавайте, защото разполагате само с 5 топки.

Играна: 1022

В момента: 0


Еридани

vankizzle

Описание

Целта в Еридани - космическа стратегическа игра в реално време, е да построите база на планетите и да завладеете галактиката. Изпратете кораби-миньори до астероидите, за да съберете ресурси и да построите различни видове бойни космически кораби и ракети (някои от които могат да унищожат цяла планета). Непременно изиграйте въведението в играта.

Играна: 1804

В момента: 0


Бойни машини

STINGO

Описание

Играта е на принципа - "Камък, ножица, хартия". Вие сте машина, която трябва да води битки. Изберете правилната стратегия и победете противника и си подобрете робота до край.

Играна: 2767

В момента: 0


Солармакс

vankizzle

Описание

Завладейте планетите в слънчевата ви система и задръжте контрола над тях, като преразпределяте бойните си единици сред тях. От предвидливото ви насочване на военните ресурси ще се реши изхода на битката и победителят в нея.

Играна: 3772

В момента: 0


Унищожи кулата

assetto

Описание

Вие сте човека, който отговаря за безопасното и пълно срутване на конструкциите. Целта ви е да поставите бомбите така, че да съборите дървената постройка.

Играна: 7026

В момента: 0


Нинджи срещу пирати 3

vankizzle

Описание

Разположете защитни кули около пътя на пиратите, за да се защитите от техните набези. Разполагате с избор между 10 различни вида нинджи, всяка с уникални способности. Подобрения по тях ще са налични, след като разпределите определено количество точки в лабораторията за развития.

Играна: 2971

В момента: 0


Любовна химия

h2o_Rikki

Описание

Любовта е във въздуха. Романтиката никога не е била толкова вълуваща. Помогнете на тази двойка да се влюбят от глава до пети един в друг.

Играна: 4064

В момента: 0


Мегабот

vankizzle

Описание

Мегаботите са тук, за да защитят нашия свят. Постави техни кули на стратегически места, за да могат да унищожат врага.

Играна: 790

В момента: 0


Рисувана защита

vankizzle

Описание

Войната на рисунките! Ще се справиш ли срещу тях? Купувай мощни оръдия, които да ги спрат преди да са стигнали до крепостта ти.

Играна: 684

В момента: 0


Каменна ера

vankizzle

Описание

Помогнете на хората от каменната ера да развият своето общество. За целта те се нуждаят от храна, и строителни материали. Не забравяйте, защитата на хората си, защото и тя е изключително важна.

Играна: 12567

В момента: 0


Укрепления

vankizzle

Описание

Изгради на всички места на които е възможно укрепления, още преди да е дошла армията на безмилостните Орки. Не им позволявай да достигнат до замъка ти.

Играна: 3878

В момента: 0


Първа Предишна 1728 1729 1730 1731 1732 1733 1734 1735 1736 Следваща Последна

22504 - 22516 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!