Потребителски | НовиНови игри


Бягство от банята

stevendorb

Описание

Страхотна логическа игра! Как ще избягате, ако сте заключени в банята си? Потърсете различни предмети, които да ви помогнат, да се измъкнете от тази ситуация.

Играна: 5976

В момента: 0


Кула от желе 4 сезона

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да направите кула от желе. Като трябва да внимавате да слагате здрави и стабилни връзки. За да завършите успешно всяко едно ниво трябва да сложите по едно топка на всяко от обозначените места.

Играна: 1691

В момента: 0


Гладни форми 3

vankizzle

Описание


Готови ли сте да нахраните "гладниците"? Всяка фигура трябва да получи поне по един сандвич и накрая всички сандвичи да бъдат изядени. Колкото по-бързо се справите,толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1159

В момента: 0


Тест на зеленият обект

vankizzle

Описание

След като тестовете на синият обект са повече от успешни е ред на зеления. Помогнете му да премине още по-тежките изпитания, на които е подложен от неговия създател. Помнете, че през телепортите могат да преминат не само вие и враговете ви, но и изстрелите. В някои случаи трябва да си послужите с хитрост за да ги унищожите.

Играна: 1407

В момента: 0


Танцуващият вълк глава 5 епизод 3

nihilisto

Описание

Нещата стават все по-трудни! А, сега освен всичко останало трябва да намерете начин да спасите малкото дете.

Играна: 427

В момента: 0


Топки с номера

vankizzle

Описание

Подредете цветните топки по местата им. В някои нива трябва сами да се досетите за начина на подредба. Ако се блъснете с топката, която предвижвате в друга - тя ще се откачи и трябва да я хванете пак.

Играна: 427

В момента: 0


Пайк клуб 2

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на горкия човечец да се измъкне от мафията и да спаси живота си. За целта трябва да изкарате пари на карти. Колкото повече двойки еднакви карти познаете, толкова повече пари ще спечелите!

Играна: 5990

В момента: 0


Блоковете на Инките

vankizzle

Описание

Някой е разместил древните блокове на Инките! Вие трябва да ги върнете по местата им. Движете ги докато не стигнете до тяхното предопределено положение.

Играна: 6002

В момента: 0


Орбокс Б

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на мигащото кубче да премине без всички препятствия без да падне в небесната бездна, за да стигне до изхода. За целта можете да го придвижвате със стрелките, но той няма да спре докато не срещне преграда. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 2863

В момента: 0


Здрач

vankizzle

Описание

Преминете през нивата, откривайки изхода от тях. Не се притеснявайте от грешки, защото може да връщате времето назад. Сияещите предмети няма да се влияят от връщането на времето, така че може да използвате тази особеност за да продължавате напред.

Играна: 426

В момента: 0


Защити царя

vankizzle

Описание

Царят е в опасност! Предотвратете нападението срещу него, като изградите достатъчно стабилно укрепление, което да го спаси.

Играна: 885

В момента: 0


Танцуващият вълк глава 6 епизод 2

nihilisto

Описание

Този път трябва да се върнете в лабораторията и да намерете къде държат Шели, преди да е станало твърде късно.

Играна: 426

В момента: 0


Намери решение

vankizzle

Описание

Ето, едно предизвикателство за любителите на физиката. Помогнете на ябълката да стигне до главата на Айнщайн и да се роди следващата велика идея.

Играна: 2864

В момента: 0


Първа Предишна 1342 1343 1344 1345 1346 1347 1348 1349 1350 Следваща Последна

17486 - 17498 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!