Потребителски | НовиНови игри


Механика

1nikito_sss

Описание

Поставете зъбните колела така, че да съберете всички звезди и да се получи работещ механизъм. За да продължите напред трябва цялата система да издържи определено време.

Играна: 3582

В момента: 0


Неонов Лабиринт

kikatay

Описание

Ще намерите ли пътя към следващото ниво? Променяйки цветовете на вашето човече, разрешете тази цветна загадка и намерете изхода.

Играна: 12767

В момента: 0


Намери решение

vankizzle

Описание

Ето, едно предизвикателство за любителите на физиката. Помогнете на ябълката да стигне до главата на Айнщайн и да се роди следващата велика идея.

Играна: 2864

В момента: 0


Разширяващи се фигури

vankizzle

Описание

Всяка фигура може да се разширява няколко пъти.Трябва последователно да разширите фигурите в точния момент. Целта на играта е да достигнете хоризонталната линия.

Играна: 1833

В момента: 0


Колело Балон

vankizzle

Описание

Забавна игра, в която карате странно превозно средство Колело балон. Целта ви е да стигнете до финала. Опитайте се да минете шестнадесет нива!

Играна: 803

В момента: 0


Бързо включване 2

vankizzle

Описание

Осигурете път по който топката да премине. Съберете всички златни звезди и стигнете до крайната точка. Сините платформи стават солидни, когато мишката е върху тях, а от червените отскача.

Играна: 2722

В момента: 0


Сборен пункт 2

vankizzle

Описание

Асемблер се завръща с по-предизвикателни нива! Играта е въз основа на физика пъзел, с 2D графика. Преместете зелената каца, на обозначеното място.

Играна: 3055

В момента: 0


Орбокс Б

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на мигащото кубче да премине без всички препятствия без да падне в небесната бездна, за да стигне до изхода. За целта можете да го придвижвате със стрелките, но той няма да спре докато не срещне преграда. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 2863

В момента: 0


Динамична система

elitooo666

Описание

Вкарайте топчето в коша! Използвайте логическите и конструкционните си умения, за да закрепите цялата структурата.

Играна: 2357

В момента: 0


Спукани гуми

vankizzle

Описание

След дълъг и изтощителен път гумите на колата са се спукали. Сега вие трябва бързо да ги смените преди времето да изтече.

Играна: 6454

В момента: 0


Зелената планета

1nikito_sss

Описание

Вгледайте се внимателно в картинките и открийте зелените листенца, за да се превърнат в прекрасни цветя. Нека заедно направим зелена нашата планета!

Играна: 3279

В момента: 0


Къщата на дядо

vankizzle

Описание

Време е да разкриете тайните на дядовата къща. За целта открийте всички търсени предмети, изписани в горната лява част на игралния екран. Бъдете внимателни, защото всеки погрешен клик ви отнема точки.

Играна: 6458

В момента: 0


Първа Предишна 1340 1341 1342 1343 1344 1345 1346 1347 1348 Следваща Последна

17460 - 17472 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!