Потребителски | НовиНови игри


Патос

vankizzle

Описание

В тази игра ще проследите историята на едно момче попаднало в непознат свят. То се опитва да се върне у дома. Ще откриете нещо за неговия свят, а може би и за себе си, до края на играта.

Играна: 814

В момента: 0


Зъбна предавка

nihilisto

Описание

Можете ли да разрешите този пъзел от зъбни колела? Поставете всяко колело на точно определено място така, цялата верига да се задвижи.

Играна: 1925

В момента: 0


Naughty Supermarket

Gideon

Описание

You don't need discount coupons to get naughty!

Играна: 12867

В момента: 0


Птица в джунглата

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да измислите начин да закарате плода от всяко едно ниво до птицата. Опитайте се да съберете колкото се може повече бонуси по пътя си, за да спечелите максимален брой точки.

Играна: 6400

В момента: 0


Последният оцелял

vankizzle

Описание

Вие сте последния оцелял от вашия вид. Единственият начин да се спасите е като препрограмирате своето ДНК и прикриете истинският си вид. За жалост при трансформацията става грешка и се превръщате в зелен правоъгълник и трябва да отидете в другият край на кораба, за да я поправите. За щастие, специалните ви сили са се запазили и можете да ги използвате в пътешествието си.

Играна: 363

В момента: 0


Срещни ядосаните форми

vankizzle

Описание

Измъкнете се от докосване с ядосаните форми и съберете колкото се може по-бързо монетите, за да се активира лазера, който ще ги унищожи. Събирайте бонусите за здраве. Колко точки ще можете да направите.

Играна: 1411

В момента: 0


Спасете филийката

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на господин Тоусти да стигне жив и здрав до земята. За целта трябва да премахнете всички блокове под него без да падне във водата. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще получите.

Играна: 1925

В момента: 0


Очертания

pavkatta

Описание

Страхотна игра, която ще ви даде възможност да променяте средата в която се намира вашата топка. Целта е тя да стигне до изхода.

Играна: 811

В момента: 0


Направи маймунката щастлива 6

vankizzle

Описание


Можете ли да направите сладката маймунка щастлива? Като изпробвате различни комбинации от действия, решете пъзела и върнете усмивката върху лицето на маймунката.

Играна: 6404

В момента: 0


Ядосани извънземни

vankizzle

Описание

Помогнете на ядосаните извънземни да си отмъстят на астронавтите. Всяко едно от тях има различни способности, според цвета си, които може да активирате чрез кликване в подходящ момент.

Играна: 1410

В момента: 0


Амбиция 1 - В хотела

SuBmIT

Описание

Човек с детонатор на корема влиза в хотел, търси бившата си жена и заплашва да взриви всичко. Вие играете в ролята на полицай, който трябва да му помогне и да увладее ситуацията.

Играна: 4016

В момента: 0


Избягай от прокълнатия остров

vankizzle

Описание

Избягайте от прокълнатия остров, преди нещо лошо да се случи. Потърсете предмети и неща, които може да използвате.

Играна: 3587

В момента: 0


Първа Предишна 1338 1339 1340 1341 1342 1343 1344 1345 1346 Следваща Последна

17434 - 17446 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!