Потребителски | НовиНови игри


Ексорбис 2

nihilisto

Описание

Втора част на поредицата. 100 нива! Подредете така нещата, че червените кръгове да отидат върху пресечените линии с точка отгоре.

Играна: 419

В момента: 0


Гангнам ТаТаТа

vankizzle

Описание

Всички знаем Гангнам стила и колко труден е за танцуване. Помогне на известния изпълнител на супер хита да намери подходящи платформи за своя танц. Бъдете внимателни, защото трябва да използвате всяка дадена ви от играта част и нито една не трябва да падне.

Играна: 1533

В момента: 0


Бягство от детската стая

stevendorb

Описание

Затворени сте в детска стая и сте малко уплашени! Но, сега е моментът да докажете своята зрялост и да намерите начин да избягате.

Играна: 14729

В момента: 0


Паркър и Баджър

nihilisto

Описание

Паркър и Баджър са наети да бъдат превозвачи. Ще им помогнеш ли в заплетената ситуация?

Играна: 1571

В момента: 0


Мигащите фигури 2

gabriel_sulis

Описание

Помогнете на двете розови фигурки да се съберат, като отстранявате някои от другите в нивото. Ако го направите с възможно най-малко кликвания, ще получите звезда за даденото ниво, опитайте се да получите такава за всяко ниво.

Играна: 418

В момента: 0


Музей Мистерия

h2o_Rikki

Описание

От музея на изкуствата са били откраднати предмети за милиони долари. Помогнете на Детектив Джеймс да проследи крадеца и да върне откраднатото.

Играна: 6157

В момента: 0


Добрия татко 2

vankizzle

Описание


На какво ли не е способен един добър баща за своя малък син. Помогнете на жертвоготовност татко безопасно да изпрати малкото си момче до училище. Бъдете колкото се може по бързи, за да спечелите повече точки.

Играна: 7393

В момента: 0


Забавление в заведение

h2o_Rikki

Описание

Стигнете до сърцето на любимата. Правете номера, иползвайте различни предмети и се възползвайте от ситуациите, за да ви обърне внимание и да се влюби във вас.

Играна: 6158

В момента: 0


Танцуващият вълк глава 4 епизод 3

nihilisto

Описание

Професор Олаф и Степан Волф влязоха в подводницата. Мег затвори люка и те се потопиха в дълбините. Миг след това базата бе нападната от Dagger League. Мег трябва да се справи с тях, иначе те ще саботират подводницата от контролната зала в базата!

Играна: 418

В момента: 0


Тайно убежище

vankizzle

Описание

Намерили сте карта на изгубено съкровище. Тръгнете по следите му, като търсите предмети и неща, които да ви отведат до него.

Играна: 6161

В момента: 0


Всичко от което се нуждаем е мозък

vankizzle

Описание

Всичко от което се нуждаете, за да примамите зомбито е мозък. Използвайте го, за да се хване във вашия капан и да го убиете. Колкото по-бързо се справите, с всяко едно ниво, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1411

В момента: 0


Тайнственият камък 1

nihilisto

Описание

Като един истински детектив помогнете на Офелия и Прескот. Съберете и внимателно изследвайте всички улики, за да разкриете мистерията!

Играна: 6164

В момента: 0


Загадъчна стая 24

1nikito_sss

Описание

Отново си заключен в стаята със загадките. Използвай ума си, реши загадките и пъзелите, за да получиш ключ и да излезеш. Успех!

Играна: 6165

В момента: 0


Първа Предишна 1346 1347 1348 1349 1350 1351 1352 1353 1354 Следваща Последна

17538 - 17550 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!