Всички игри | НовиНови игри


Училищни кубчета

vankizzle

Описание

Елиминирай еднаквите по цвят квадрати.

Играна: 17684

В момента: 0


Победи блокчетата

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да се отървавате от цветните блокчета. За целта ще трябва да ги събирате еднаквите цветове квадрати или други правоъгълни фигури. Бъдете внимателни и не позволявайте на блоковете да стигнат голяма височина.

Играна: 4404

В момента: 0


Екшън герои

niklec

Описание


В тази игра вашата задача е да подредите пъзел с всички екшън герои. Съберете частите на Спайдърмен и приятелите му, като внимавайте да не забравите някое парче. Бъдете максимално бързи, защото времето ви е граничено.

Играна: 2131

В момента: 0


Цветни блокове

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да унищожавате еднаквите на цвят цветните блокове с непосредствен контакт помежду си. Колкото повече блокове премахвате с едно кликване, толкова повече точки ще получите за тях.

Играна: 17710

В момента: 0


Необикновен крем

nihilisto

Описание

Игра тип бързи, смели, сръчни, в която трябва да запазете крема! Внимателно свържете тръбите към кутията така, че вкусният крем да не се пропилее.

Играна: 4409

В момента: 0


Луд голф

vankizzle

Описание

Искате ли да поиграете на един луд голф. За целта трябва да вкарате рибката във всички аквариуми. Бъдете внимателни и се опитайте да вкарате с колкото се може по-малко изстрела.

Играна: 4410

В момента: 0


Пъзел мания Маугли

1nikito_sss

Описание

В джунглата не винаги е страшно и опасно, понякога дори е забавно. Вижте как Маугли и приятелите му, прекарват своите дни там.

Играна: 4414

В момента: 0


Символите на Спонджбоб

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да премахнете картинките, като ги събирате по три или повече от вид. Внимавайте обаче, защото времето ви започва да тече все по-бързо. Колкото повече картинки премахнете, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1482

В момента: 0


Радарикс

nihilisto

Описание

Съберете топките по цвят като завъртате кръговете. След като ги подредите придвижете радара до тях, за да ги елиминира.

Играна: 1816

В момента: 0


Мисията на елементите

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да преодолеете всеки елемент от веригата в кръга. За целта трябва да подредите топчетата по две или повече от цвят, като имате възможност и да ги разменяте. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 4422

В момента: 0


Тики машина

vankizzle

Описание

Използвайте древни символи, за да построите храм в чест на всички богове. Целта е конструкцията ви да бъде в пълно равновесие.

Играна: 4431

В момента: 0


Тъмна нощ Хелоуин

Описание

В нощта на Хелоуин всичко се преобразява. Подредете парченцата, като ги поставите на техните места и получите цялата картина.

Играна: 1483

В момента: 0


Взриви зомбитата

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да се отървете от всички зомбита. За целта трябва да залагате взривове на правилните места. Бъдете внимателни, защото имате ограничен брой взривове.

Играна: 4432

В момента: 0


Първа Предишна 1725 1726 1727 1728 1729 1730 1731 1732 1733 Следваща Последна

22465 - 22477 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!