Всички игри | НовиНови игри


Открий разликите птици

Описание

В тази игра разполагате с различни двойки картинки на птици между, който има пет разлики. Вашата задача е в двуминутен срок да откриете и премахнете всички разлики.

Играна: 5121

В момента: 0


Тотем разлики

Описание

В търсене на тотема... Между тези две изображения има осем разлики. Опитайте се да ги намерите. Ако, се затрудните използвайте бутона "Hints".

Играна: 5122

В момента: 0


Давайте балони

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да премахнете възможно най-много балони. За целта трябва да кликвате с мишката върху тях, когато се съберат по два или повече от цвят. Не позволявайте да стигнат до горната граница, защото ще изгорите.

Играна: 5130

В момента: 0


Кубична мрежа

pokco_marti

Описание

Това е една необичайна мрежа в космоса. Целта е да подредиш кубчетата по цветове поне по 3 в ред или колона.

Играна: 5132

В момента: 0


Скрити играчки

vankizzle

Описание

В тази игра Ви е даден списък с играчки, който трябва да намерите. Това не е толкова лесно на фона на разхвърляната стая.

Играна: 2921

В момента: 0


Ярки сънища

Описание

Намерете всички пет разлики между всяка двойка картинки. Ако се затруднявате може да използвате автоматично зареждащия се жокер в долната част от игралния екран.

Играна: 5133

В момента: 0


Квадратна група

vankizzle

Описание

Изберете си герой и участвайте в този пъзел от настроения. За да стигнете до следващото ниво, преди това трябва да съберете всички животинки.

Играна: 710

В момента: 0


Символите на Спонджбоб

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да премахнете картинките, като ги събирате по три или повече от вид. Внимавайте обаче, защото времето ви започва да тече все по-бързо. Колкото повече картинки премахнете, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1482

В момента: 0


Тъмна нощ Хелоуин

Описание

В нощта на Хелоуин всичко се преобразява. Подредете парченцата, като ги поставите на техните места и получите цялата картина.

Играна: 1483

В момента: 0


Маймунки

Описание

Вълнуваща пъзел игра! Съберете еднаквите по вид маймунки по три или повече в хоризонтален или вертикален ред. Разполагате с 90 секунди.

Играна: 22192

В момента: 0


Блъскащи се балони

nihilisto

Описание

Втората част от необикновената игра Bubble Cannon. Още по-трудна. Ако, в другите игри с балони "пукате" хиляди от тях, тук едва ли ще стигнете и до 10, а причината е... че балоните не са статични. Интересна игра!

Играна: 22215

В момента: 0


Пикник пъзел

Anitoni

Описание

Хайде, пригответе кошниците за излета, защото вече е време истински да се позабавлявате. Всичко, което трябва да направите е първо да поставите всяко нещо на мястото му. Подредете пъзела, преди компютъра.

Играна: 5140

В момента: 0


Невероятна фабрика пъзел

Описание

В тази игра имате възможността да играете няколко различни видове пъзелни игри. Изберете любимата си игра и се позабавлявайте малко докато решите целия пъзел.

Играна: 5143

В момента: 0


Първа Предишна 1722 1723 1724 1725 1726 1727 1728 1729 1730 Следваща Последна

22426 - 22438 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!