Всички игри | НовиНови игри


Унищожител на монети

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да изядете всички монети от сложния лабиринт. За целта трябва да преминете през всеки коридор на лабиринта, като внимавате да не станете жертва на чудовищата в него. Бъдете максимално бързи и внимателни.

Играна: 3490

В момента: 0


Природна картина

vladislav_haralampiev

Описание


Сглобете природната картина.

Играна: 8223

В момента: 0


Лили и Ема Хелоуин

Описание

Присъединете се към приключението на Лили и Ема. Точно навреме за Хелоуин. Открийте шестте разлики, които съществуват между картинките.

Играна: 3412

В момента: 0


Вуду магии

vankizzle

Описание

Премахнете Вуду плочките възможно най-бързо. Намалете силата им преди да са стигнали до върха на екрана. Използвайте бомбите, за да разрушите повечето от тях.

Играна: 3491

В момента: 0


Рататуй

vladislav_haralampiev

Описание


Навсякъде в картинките извадени от детското "Рататуй" вие трябва да откриете скритите звездички. Във всяка картинка има 15 звезди и когато откриете някоя я премахнете като кликнете върху нея. Внимавайте, защото всеки грешен клик ви отнема 20 секунди.

Играна: 3494

В момента: 0


Магическа лаборатория

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да премахнете всички цветни купчета. За целта трябва да ги събирате по три или повече от вид. Внимавайте, защото при различните нива кубчетата излизат от различни места.

Играна: 3406

В момента: 0


Мач в джунглата

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да измъквате заклещилите се в джунглата животни. За целта освобождавайте всички три или повече еднакви животни с непосредствен контакт помежду си. Колкото повече животни освободите с едно кликване, толкова повече точки ще получите.

Играна: 3495

В момента: 0


ВРЦ скрити числа

1nikito_sss

Описание

Използвайте наблюдателността си, за да намерите всички числа. Съсредоточете се, защото някои от тях не са никак лесни за откриване.

Играна: 3404

В момента: 0


Скрити цветя за Свети Валентин

Описание

В тази игра имате една прекрасна картинка с много цветя. Сред тях са скрити няколко определени, който са показани в долната част на екрана. Вашата задача е да ги намерите и маркирате.

Играна: 3403

В момента: 0


Господарят на мозайките

vankizzle

Описание

Отключете тайният трезор, като откриете ключалките в мозайките. За целта трябва да откриете нужният брой точки, около които тя може да се завърти и съвпадне от ново.

Играна: 3402

В момента: 0


Предмети от гаража

nihilisto

Описание

В гаража е голяма бъркотия, а на теб спешно ти трябват някои неща от там. Ще успееш ли навреме да откриеш всичко от списъка.

Играна: 3401

В момента: 0


Влакови линии

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да направите влаковите линии между гарите. За целта трябва да преминете през всички табели и да стигнете до другата гара с възможно най-кратък път.Събирайте бонусите и заобикаляйте препятствията.

Играна: 3400

В момента: 0


Фестивал с балони разлики

Описание

Забавна и предизвикателна игра в която трябва да следите всичко, което се случва. Открий разликите между двата фестивала.

Играна: 3400

В момента: 0


Първа Предишна 1729 1730 1731 1732 1733 1734 1735 1736 1737 Следваща Последна

22517 - 22529 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!