Всички игри | НовиНови игри


Квадратна група

vankizzle

Описание

Изберете си герой и участвайте в този пъзел от настроения. За да стигнете до следващото ниво, преди това трябва да съберете всички животинки.

Играна: 710

В момента: 0


Билярдни топки

Описание

В тази игра задачата ви е да премахнете всички билярдни топки. За целта трябва да ги събирате по три или повече с непосредствен контакт помежду им. Колкото по добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 4360

В момента: 0


Бомби

aleksss

Описание

Помогнете на Уолтър да детонира всички бомби без да падне. Имате 1.5 секунди да се преместите преди да експлодира бомбата.

Играна: 17342

В момента: 0


Катедралата Саграда Фамилия, Барселона

vladislav_haralampiev

Описание

В тази игра задачата ви е да подредите пъзела изобразяващ известната сграда "Фамилия" в Испания. Бъдете бързи и съобразителни и подредете цялостната картинка за възможно най-кратък интервал от време.

Играна: 1688

В момента: 0


Вериги от понички

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да съберете колкото се може повече понички. За целта трябва да изстрелвате понички с прашката, за да ги събирате във верига по три или повече с еднакъв цвят. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 4369

В момента: 0


Седемте чудеса на света

happy_boy

Описание

Изберете си едно от седемте чудеса на света и наредете парченцата така, че да се получи картинката от екрана.

Играна: 17436

В момента: 0


Пикси ловеца

vankizzle

Описание

Помогнете на ловеца Пикси да хване колкото се може повече светулки в своя буркан. За целта ще трябва да действате колкото се може по-бързи и да разчитате на своите реакции, защото светещите насекоми са изключително бързи.

Играна: 708

В момента: 0


Семена

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на едно малко момче да се реваншира на природата. След като смачква множество цветя докато си играе, сега малкия пакостник иска да разпръсне семена навсякъде.

Играна: 2133

В момента: 0


Аквалукс

vankizzle

Описание

Добре дошли в Аквалукс! След няколко минути водата ще потече по тръбата. Вашата цел е да сглобите парчетата така, че тя да стигне до крайната цел.

Играна: 4377

В момента: 0


Космическа подредба

vankizzle

Описание

Комбинирайте 4 или повече еднакви по цвят кутийки, за да ги елиминирате. Колкото повече изчистите на веднъж - толкова по-добър ще е резултата ви. Някои от тях имат различни бонуси, които ще ви помогнат.

Играна: 707

В момента: 0


Открийте буквата С

vankizzle

Описание

Опитайте се да откриете всички 56 букви "С", които са скрити в различните сцени. Направете го за възможно най-малко време. Всяко грешно кликване ще добавя по секунда към времето ви. Използвайте подсказките, които ще се презареждат.

Играна: 4383

В момента: 0


Скрити букви 37

1nikito_sss

Описание

Здравейте приятели, в тази игра ще трябва да намерите всички букви от азбуката. Забавлявайте се докато ги откриете.

Играна: 1481

В момента: 0


Тайни скрити в облаците

vladislav_haralampiev

Описание


В тази игра задачата ви е да откриете тайните скрити из белите, пухкави облаци. Бъдете внимателни и оглеждайте навсякъде, след като откриете някое число го премахнете като кликнете върху него.

Играна: 4385

В момента: 0


Първа Предишна 1723 1724 1725 1726 1727 1728 1729 1730 1731 Следваща Последна

22439 - 22451 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!