Всички игри | НовиНови игри


Вирус 3

vankizzle

Описание

Това е нов вирус, той е много опасен и се разпространява изключително бързо. Изберете една от цветните клетки и вижте какво ще стане след това.

Играна: 7488

В момента: 0


Цветно съвпадение 3

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да премахнете възможно най-много ццветя. За целта трябва да ги събирате по три или повече от цвят, като ги размествате по редовете или колоните. Бъдете бързи и ще спечелите максимално количество точки.

Играна: 7490

В момента: 0


The Zoom

bark4o

Описание

Направете цялата верижна рекация.

Играна: 7491

В момента: 0


Кралската стая

vladislav_haralampiev

Описание

В тази игра задачата ви е да откриете и премахнете всичко търсени предмети скрити в кралската стая на един хотел. Колкото по бързо се справите, толкова повече точки ще получите. Внимавайте да не цъкнете погрешно някъде, защото ви отнема точки.

Играна: 7506

В момента: 0


Кафе в леглото

Описание


В тази игра задачата ви е да откривате и премахвате разликите между двойките картинки. Колкото по бързо се справите толкова повече точки ще получите. Ако се затруднявате може да използвате автоматично презареждащият се жокер.

Играна: 7513

В момента: 0


Цветно разбиване

rzn1986

Описание

Целта на играта е да създадете двойки от блокове от един и същи цвят. Изберете блокове, които да се намират от двете страни на полето или само от едната страна.

Играна: 7516

В момента: 0


Галактически блокове

Описание

В тази игра трябва да унищожите всички галактически блокчета от всяко едно ниво. Колкото повече блокчета унищожавате едно цъкване, толкова повече точки ще ви дадат.

Играна: 7521

В момента: 0


Бонбоненото чудовище

vankizzle

Описание

Бонбонното чудовище съществува и е много гладно! На вас се пада задължението да заситите глада на този пакостник. Бъдете внимателни и не правете прекалено много пропуски, защото имате ограничен брой бонбони.

Играна: 400

В момента: 0


Подреди камъните

nihilisto

Описание

Целта на играта е да се съберат в редица броят камъни зададени при страртиране на играта. Достатъчно е камъните да са един до друг, като всички посоки са позволени. Играеш срещу компютър и побеждава този, който първи събере камъните в редица.

Играна: 7527

В момента: 0


Котешки мехурчета

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да освободите пленените котенца. За целта събирайте еднаквите по цвят котенца в групи по три или повече с непосредствен контакт помежду си.

Играна: 7533

В момента: 0


Свети Валентин 2 разлики

vankizzle

Описание

Какво изненада ни е приготвил този път Свети Валентин? Открийте седемте разликите между двете картинки и вижте как ще се развие любовната история.

Играна: 7533

В момента: 0


Бебешка стая

vladislav_haralampiev

Описание

Открийте всички скрити предмети в бебешката стая. Постарайте се да го направите за минимално време, за да получите максимален резултат. Избягвайте да кликвате погрешно, защото ще ви отнема по 20 секунди.

Играна: 7541

В момента: 0


Първа Предишна 1660 1661 1662 1663 1664 1665 1666 1667 1668 Следваща Последна

21620 - 21632 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!