Всички игри | НовиНови игри


Мистериозно пътуване

vankizzle

Описание

Игра, която съчетава четири под типа игри. Изберете сами дали да търсите снимки, предмети, разлики или да сглобявате пъзели.

Играна: 7549

В момента: 0


Полицай следовател

vankizzle

Описание

Това е първият ти случай и доброто впечатление, което може да направиш е много важно. Някой е влезнал в къщата докато собствениците са били там. Открий какво е откраднато.

Играна: 7553

В момента: 0


Комбинирай три бижута

vankizzle

Описание

Комбинирайте по три или повече еднакви по вид скъпоценни камъка, за да ги отстраните от игралното поле. Направете колкото се може повече комбинации в рамките на времето, с които разполагате - за повече точки. При комбиниране на четири ще получите бомба със същият цвят, при пет - звезда. Ако направите комбинация с някой от тези предмети и бижута от същият цвят, ще елиминирате много повече блокчета - при бомбата околни, при звездата - тези от реда и колоната в която се намира.

Играна: 7561

В момента: 0


Парчетата на Хор

Описание

Отвъд безкрайните пясъци в пирамидата на бог Хор, са скрити 15 изключително редки съкровища. Намери ги, за да спасиш живота на Киара.

Играна: 7567

В момента: 0


Скрита азбука 18

1nikito_sss

Описание

Насладете се на страхотни снимки с различни самолети. Открийте всички букви от азбуката, които се крият накъде из картинките.

Играна: 7574

В момента: 0


Нанизване на десерти

vankizzle

Описание

Комбинирайте по 3, или повече, еднакви на вид десертчета, като ги нанизвате на дървения шиш. Правете го предвидливо, за да си освобождавате поне 3 еднакви. Най-горния бутон в менюто е за игра.

Играна: 7595

В момента: 0


Пъзел

thelioness

Описание

Един много вълнуващ пъзел. Изберете си картинка и наредете парченцата, така, че да получите фигурата, която сте избрали.

Играна: 7596

В момента: 0


Пъзел - катеричка

rossy

Описание

Подреди пъзела.

Играна: 7608

В момента: 0


Осемте планети

nihilisto

Описание

Помогни на малкото извънземно в тази битка в стил "зума". Очакват те 8 нива с по няколко поднива. Изчисти всички балончета от екрана.

Играна: 7614

В момента: 0


Перли за прасетата

vankizzle

Описание

Помогнете на прасетата да защитят перлите си от лошият вълк. Изстрелвайте цветни такива по нишката, за да направите комбинации от три или повече еднакви по цвят. Така те ще бъдат премахнати от нея. Не й позволявайте да достигне до устата на вълка.

Играна: 7620

В момента: 0


Мач с пеперуди

vankizzle

Описание

Задачата ви е да събирате двойките еднакви пеперуди, като пътя между тях не трябва да има повече от два завоя. Бъдете възможно най-бързи, за да получите повече точки.

Играна: 7622

В момента: 0


Само вчера скрити предмети

vankizzle

Описание

Разгледайте внимателно всяка от картините и се опитайте да откриете всички предмети, показани по-долу. Колкото по-бързо ги намерите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 7627

В момента: 0


Унищожение 2

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да унищожите всички чудовища. За целта трябва да изпълните поредица от правилни действия, с който да премахнете всяко чудовища. Не забравяйте да съберете всички звезди.

Играна: 7636

В момента: 0


Първа Предишна 1661 1662 1663 1664 1665 1666 1667 1668 1669 Следваща Последна

21633 - 21645 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!