Всички игри | НовиНови игри


Къде е тиквата

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да събирате по двойки еднаквите тикви. Бъдете внимателни в началото и запомнете максимален брой двойки тикви. С колкото по-малко кликвания се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 7155

В момента: 0


Открий числата 16

elitooo666

Описание

Техните прикрития стават все по-добри и все по-трудни за откриване. Но, вие не се отказвайте и ги победете с упоритостта си.

Играна: 7164

В момента: 0


3Д куб пъзел

Описание

Във века на 3Д-то сме и няма как това да не се отрази и на пъзелите. Подредете шестте различни пъзела разположени на шестте страни на куба. Използвате червеното кръгче, за да въртите куба.

Играна: 7178

В момента: 0


Срещнете Робинсън

vankizzle

Описание

Срещнете Робинсън! Но, за да стигнете до всеки ще трябва да елиминирате възможно най-много от цветните медальони. Старайте се да ги групирате.

Играна: 7184

В момента: 0


Блоуита

rzn1986

Описание

Взривете колкото можете повече от тези страшно чувствителни на допир бомбички. Всяка комбинация от две или повече еднакви по цвят могат да бъдат взривени. Някои от тях могат да запалят и съседните им блоуита от друг цвят. Опитвайте се да правите комбинации от 9 или 10 взривени на веднъж, за да свалите показателя на лентата, който ако се изпълни играта ще приключи.

Играна: 7185

В момента: 0


Колоритна Зума

vankizzle

Описание

В тази игра имате за задача да спрете потока от цветни топки и в никакъв случай не им позволявайте да стигнат до края на лабиринта. За цента ги унищожавайте като събирате топките по три или повече от един цвят.

Играна: 7202

В момента: 0


Цветна война

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да спечелите битка по премахване на цветни блокове. За целта следете внимателно блокчето в горната част на играта, което ви показва кой цвят ще ви помогне и цветните блокове в лявата част на платформата, които ви показват, колко мана ви трябва за всеки цвят.

Играна: 7204

В момента: 0


Усмихнати разлики 2

1nikito_sss

Описание

Огледайте много внимателно двете изображения и се опитайте да откриете 8-те разлики между тях. Някои са едва забележими.

Играна: 7208

В момента: 0


Движещи се диаманти

vankizzle

Описание

В тази игра разполагате с огромно количество диаманти, различаващи се по цвят и форма. Вашата задача е да събирате по три или повече еднакви диаманти във вертикални или хоризонтални линии.

Играна: 7228

В момента: 0


Загадъчна защита

vankizzle

Описание

Таз игра чудесна започни! От интересни цветни плочки, злато събери и големи кули направи. С противник силен битка започни и накрая ти спечели.

Играна: 7235

В момента: 0


Коледни подаръци

Описание

В тази игра трябва да събирате еднаквите цветове коледните подаръци по три или повече във вертикални или хоризонтални линии. Имате ограничено време, за да направите определен брой точки.

Играна: 7237

В момента: 0


Транспорт на храни

vankizzle

Описание

За да стигнат до всички деца лакомствата, производството не спира. Помогнете във фабриката, като поставите върху лентата съответната храна на която се вижда силуета.

Играна: 7242

В момента: 0


Кликсел

vankizzle

Описание

Ще се справите ли с премахването на всички цветни блокчета от екрана? Подреждайте ги по групи от един и същи цвят.

Играна: 7246

В момента: 0


Първа Предишна 1656 1657 1658 1659 1660 1661 1662 1663 1664 Следваща Последна

21568 - 21580 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!