Всички игри | НовиНови игри


Топката

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на синята топка да премине през безброй препятствия. За да завърши успешно всяко едно ниво. Бъдете колкото се може по-бързи за да получите максимален брой точки.

Играна: 7667

В момента: 0


Намерете чашата

1nikito_sss

Описание

Разполагате с 10 минути, да откриете всички парчета от счупената чаша и да я сглобите наново. Оглеждайте навсякъде.

Играна: 7692

В момента: 0


Човечета

vankizzle

Описание

Оригинална игра за действие. Свържете колкото можете повече от човечетата със същия цвят. За по-висок резултат създайте по-големи връзки. Но, не свързвайте различни човечета, защото ще загубите живот.

Играна: 7697

В момента: 0


Морско пътешествие

vankizzle

Описание

Морето беше спокойно и корабът на нашите герои пътуваше безпроблемно. Но, по пладне на хоризонта се появиха пирати. Подготви се за битка!

Играна: 7700

В момента: 0


Намерете разликите

nihilisto

Описание

Между тези две картини съществуват няколко разлики, които чакат да бъдат открити. Вгледайте се внимателно и ги намерете.

Играна: 7713

В момента: 0


Мечтаното красиво свързване

vankizzle

Описание

Свържете двойките еднакви предмети, на тема гримиране. За целта връзката между тях не трябва да прави повече от две чупки. Ако направите достатъчно бързо, няколко поредни комбинации, ще получите няколко пъти повече точки за всяка следваща. Премахнете всички предмети от игралното поле, преди времето да изтече.

Играна: 7726

В момента: 0


Магическа тайна

vankizzle

Описание

Внимателно огледайте този апартамент и се опитайте къде в него са се скрили тайно от погледа на всички числата от 1 до 26.

Играна: 7728

В момента: 0


Вулкан с балончета

Описание

Това е една интересна и забавна пъзелна игра. Целта и е да събирате еднаквите цветове топчета в групи по три или повече. Топчетата се въртят около едно централно разположено шестоъгълниче.

Играна: 7732

В момента: 0


Воден тетрис

vankizzle

Описание

Този забавен тетрис е на подводна тематика и фигурите се състоят от разнообразни морски обитатели. Опитайте се да ги подредите така, че не остават празни пространства. Съберете необходимият брой точки, за да преминете в следващото ниво.

Играна: 7752

В момента: 0


Екс Зет бокс

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да премахнете всички дървени кутии. За целта използвайте щастливата топка да ги премахва, като определяте посоката й. Колкото по-бързи сте и с колкото по-малко опита успеете, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 7755

В момента: 0


Връзки

vankizzle

Описание

Опитайте се да построите път така, че да може да паркирате колата пред дома си. Побързайте, за да не ви изпревари времето.

Играна: 7756

В момента: 0


Скрити животни

1nikito_sss

Описание

Опитайте се да заловите някои от най-интересните представители на джунглата. Внимателно вижте в лентата, кои са търсените животни.

Играна: 7761

В момента: 0


Първа Предишна 1662 1663 1664 1665 1666 1667 1668 1669 1670 Следваща Последна

21646 - 21658 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!