Всички игри | НовиНови игри


Сив нюанс

vankizzle

Описание

Преминете през всички нюанси на сивото, докато стигнете до изхода. Подреждайте така предметите, че да се предвижите до финалната линия.

Играна: 1702

В момента: 0


Опасен трафик

Описание

В тази игра трябва да осигурите безопасен трафик. За целта трябва да контролирате превозните средства по такъв начин, че на няма катастрофи. Можете да ускорявате тяхното движение или да ги спирате.

Играна: 4081

В момента: 0


Бутни кутиите

milono

Описание

Използвайте умението на сините кутийки да се трансформират в топки, за да избутате извън екрана червените.

Играна: 2714

В момента: 0


Патологично

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да съберете всички кръгчета. За целта трябва да изберете най-подходящия маршрут, защото не можете да преминавате повече от веднъж през един и същи блок. Мислете бързо и действайте.

Играна: 1701

В момента: 0


Занесете семенцата вкъщи

vankizzle

Описание

Семената са любимата храна на всички в града на пиленцата. Едно от тях решава да се впусне в приключение, за да се добере нов източник на семенца. Ще му помогнеш ли в трудния път към дома? Кутийките с знак плюс ще удължат връвта, а тези с минус ще я скъсят. Има и шапки с перка, които ще ви помогнат да летите, но те имат ограничени гориво. Съберете всички звезди, за да минете нивото.

Играна: 2716

В момента: 0


Бягство от магическата пещера

1nikito_sss

Описание

Спаси отвлечената принцеса с помощта на улики и предмети, намерени в тази пещера. Успех и се забавлявайте!

Играна: 4083

В момента: 0


Ловецът на ябълки

vankizzle

Описание

Таралежчетата трябва да съберат зимнина, а сега е сезона на ябълките. Помогнете им да приберат всички плодове от нивата, като променяте местоположението на някои от предметите с кликване върху тях. Мухоморките променят посоката на гравитация за таралежа, лимоните я връщат в нормалното състояние, а манатарките го правят малък. Когато кликнете върху камък, той се превръща в дърво и започва да пада, повторно кликване го връща обратно във формата на камък и замръзва в това положение.

Играна: 2716

В момента: 0


Жаби срещу щъркели

vankizzle

Описание

Помогнете на всички жаби в нивата да достигнат жълтото листо, като не бъдат изядени от щъркела. Той ще прави огледални на техните движения. Изядените насекоми ще ви дават допълнителни точки, а ако жабата или щъркела стъпят на листо с цвете - те ще се връщат на началната си позиция. Стъпването на потънали листа ще ви изпраща още няколко хода в същата посока. Съобразявайки се с тези особености - преценете правилният път, по който жабата да премине безопасно, събирайки колкото се може повече насекоми.

Играна: 3346

В момента: 0


Патча

vankizzle

Описание

Помогнете на Патча да се нахрани с копчетата, като премахвате някои от предметите в нивата. Можете да премахвате само дървени предмети но не тези от желязо и облицованите с такова. Кликнете върху въжетата, за да ги прережете.

Играна: 1698

В момента: 0


Взривени мумии

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да измислите начин, за да се отървете от всички мумии. За целта трябва да откриете начин за взривяването им, като използвате ограниченото количество експлозиви, с който разполагате. Не оставяйте нито една цяла мумия.

Играна: 2236

В момента: 0


20 шкафа бягство

sa4000

Описание

Опитайте се да избягате от стаята със сейфовете. Отворете някои от тях и използвайте предметите, които ще намерите вътре.

Играна: 35207

В момента: 0


Развиваща се машина

vankizzle

Описание

Избери правилната последователност за развитие на машината.

Играна: 2718

В момента: 0


Космати топки

jonass

Описание

В тази игра задачата ви е да вкарате цветните космати топки по сандъците, като внимавате да са със съответстващи цветове. Колкото по бързо се справите толкова повече точки ще получите.

Играна: 4087

В момента: 0


Първа Предишна 1310 1311 1312 1313 1314 1315 1316 1317 1318 Следваща Последна

17070 - 17082 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!