Всички игри | НовиНови игри


Механичен пъзел

vankizzle

Описание

Постигнете целта във всяко от нивата, използвайки предметите от инвентара в комбинация с наличните в игралното поле. Направете работеща система, която да изпълни задачата. Ще са нужни въображение и изобретателност, за да преминете нивата. Опитайте се да го направите за възможно най-малко време.

Играна: 2823

В момента: 0


Бягството на Ранди

tooto99

Описание

В тази игра единственият човек, който може да помогне на Ранди сте вие. Вижте как да избяга от затвора и да спаси отвлечената си приятелка.

Играна: 4131

В момента: 0


Супер физическа игра

vankizzle

Описание

Имате на разположение пет различни вида игри с по осем нива. Изберете си дали искате да изграждате, бутате, взривявате, премествате или уравновесяване.

Играна: 1669

В момента: 0


Извънземна сцена

vankizzle

Описание

Влезте в ролята на извънземно, което е причина за различни събития. Обиколете наоколо и вижте какво ще се случи.

Играна: 3228

В момента: 0


Пристрастяващ баланс

vankizzle

Описание

Опитайте се да постигнете баланс, между всички елементи в нивото, за необходимото за преминаването му време. В ляво на игралното поле са показани елементите, които ще трябва да разположите на платформите и тяхната последователност на появяване. Опитайте се да преминете нивата за възможно най-малко време.

Играна: 2378

В момента: 0


Блоксърс

Immortal_

Описание

За всички любители на логическите игри и трудностите. Движете кубчето по плочките като целта е накрая да го вкарате в дупката.

Играна: 35968

В момента: 0


Преследване

nihilisto

Описание

Тук много неща не се вързват използвай следователските си умения. Опитай се да събереш всички парченца от този пъзел и разкрий загадката.

Играна: 1668

В момента: 0


Посочете особения

vankizzle

Описание

Помислете и чудака посочете! Намерете логиката между картинките и определете, коя от тях не се вързва спрямо останалите.

Играна: 2509

В момента: 0


Скрий Цезар нови нива

vankizzle

Описание


В тази игра трябва да се погрижите за великия император Цезар да бъде стабилно покрит. Помислете внимателно и открийте как да направите заслон на Цезар с скромния инвентар, с който разполагате.

Играна: 1667

В момента: 0


Ексорбис

nihilisto

Описание

Интересна игра в която така трябва да подредиш нещата в този пъзел, че всички червени точки да отидат върху сивите им "другарчета".

Играна: 1666

В момента: 0


Надуйте ни

vankizzle

Описание

В тази игра ще трябва да надувате хората блокчета, чиято цел е да се доберат до колбата, която ще премахне магията над тях. Направете правилните форми и големина на блокчетата, за да се превърнат отново в нормални хора.

Играна: 2826

В момента: 0


Приятели

vankizzle

Описание


В тази игра задачата ви е да помогнете на двама приятели да се доберат до сигурната за тях територия. Използвайте по най-добрия възможен начин всичко, с което разполагате. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1665

В момента: 0


Бягство от кораба

stevendorb

Описание

Бягайки от пиратите капитан Марвел се озовава на мистериозен кораб, но да намери изхода се оказва трудна задача. Поставете се на мястото на капитана и се измъкнете от кораба.

Играна: 4136

В момента: 0


Първа Предишна 1314 1315 1316 1317 1318 1319 1320 1321 1322 Следваща Последна

17122 - 17134 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!