Всички игри | НовиНови игри


Постави бомба

vankizzle

Описание

В града ни има много изоставени сгради, които трябва да се разрушат. Поставете на определени места бомби и бутнете над 50% от постройките, за да продължите.

Играна: 4201

В момента: 0


Убежище 2

Описание

Попаднали в едно страховито убежище единствената ви мисъл е как да се измъкнете от него. Но за да изпълните целта си трябва да сте изключително наблюдателни и да търсите всичко, което може да ви е полезно. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 4201

В момента: 0


Прибери се у дома маймунке

vankizzle

Описание

Помогнете на маймунката да се прибере у дома. Подреди фигурите, както е указано и събери всички звезди.

Играна: 992

В момента: 0


Хипопотами срещу носорози

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на добрите хипопотами да се преборят с носорозите. За целта помислете внимателно и открийте правилната поредица на действие, за да се отървете от всички носорози, без да нараните хипопотам.

Играна: 4200

В момента: 0


Тио

vankizzle

Описание


Помогнете на Тио да се прибере вкъщи. За целта измислете най-добрия вариант, чрез който да премине всеки терен. Тио може да си сменя визията, така че не забравяйте да се възползвате.

Играна: 2956

В момента: 0


Без свободно място

nihilisto

Описание

Помогнете на Наташа и нейните приятели да се преборят с роботите, които искат да унищожат кралството. Събирайте предметите, които намерите.

Играна: 2956

В момента: 0


Острието на Купидон

vankizzle

Описание

Купидон вече не си борави с лък и стрели. Новото му оръжие е нож. Вземете го и свършете работата на любовния бог. Помогнете на влюбените топки да се съберат с ограничен брой срязвания.

Играна: 1190

В момента: 0


Лов на топки

vankizzle

Описание

Насочете всички топки до кошницата, като заобиколите препятствията. Използвайте предметите, които са ви дадени, за да им направите път.

Играна: 3884

В момента: 0


Причинност 3

vankizzle

Описание

В тази игра има само едно, единствено правило. Никой не трябва да вижда как умират останалите хора. Ако го спазите ще може да убиете всички.

Играна: 935

В момента: 0


Краш Бум Бенг

vankizzle

Описание

Краш, Бум и Бенг са три различни топчета, всяко притежаващо уникална способност. Краш може да избутва предмети, като се удря в тях. Бенг се взривява при досег и взривната вълна изблъсква предметите около него. Бенг има свойство подобно на Краш, но когато се удари в нещо, отскача в обратната посока. Използвайте трите различни топчета, за да премахнете цветните фигурки от всяко ниво.

Играна: 2957

В момента: 0


Пробуждането на чудовищата

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да пробудите чудовищата на всяко едно ниво от играта. За целта трябва да преведете оранжевата топка до него. Когато поставите мишката върху някоя платформа тя се появява и отблъсква топката.

Играна: 991

В момента: 0


Свържи квадратите

stevendorb

Описание

Помислете как да съедините всички квадрати на екрана. Може да се свържат само, ако са на един и същ ред или колона, или имат общ диагонал.

Играна: 5587

В момента: 0


Мумията и чудовищата

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да събудите всички чудовища от техния вечен сън. За закарайте мумията до тях. Помислете логически и открийте правилния начин на действие. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 821

В момента: 0


Първа Предишна 1307 1308 1309 1310 1311 1312 1313 1314 1315 Следваща Последна

17031 - 17043 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!