Всички игри | НовиНови игри


Смахнати числа

Описание

Играч срещу компютър! Играчът може да се движи само по хоризонтална линия, а компютъра по вертикална. Светлите блокчета дават точки, а тъмните ги отнемат.

Играна: 3940

В момента: 0


Убийсвен пъзел с Крис Ейнджъл

vankizzle

Описание

Известният илюзионист Крис Ейнджъл е заловен от злия Пигсоу, който го поставя в серия от опасни тестове, за да подложи на изпит неговото прозвище на "Побъркващ съзнанието" илюзионист. Помогнете на Крис да се измъкне от злата кукла.

Играна: 2959

В момента: 0


Кръглото петно

dessyslava2

Описание

Направете път на малкото топче, като използвате голямото. Целта ви в да вкарате на обозначеното място като внимавате да не падне.

Играна: 5578

В момента: 0


Симетрия

vankizzle

Описание

Красотата е симетрия! Постарайте се да възстановите красотата на всяко едно ниво от играта. За целта премахнете компонентите така, че да направете двете страни напълно симетрични.

Играна: 1793

В момента: 0


Тилокс

vladislav_haralampiev

Описание

В тази игра задачата ви е да премахнете всички платформи. За целта трябва да преминете през всяка една от тях по веднъж. Нямате ограничение във времето, така че помислете внимателно и открийте правилния път.

Играна: 3940

В момента: 0


Червени кубчета - нива от играчи 2

vankizzle

Описание

Направете така, че зелените кубчета в нивото да останат в него, след като премахнете всички розови и червени. За целта можете да кликате върху сините и розовите - за да изчезнат. Сините са неутрални и за тях няма значение дали са останали на платформите или са паднали. Червените кубчета не могат да се премахват чрез кликване върху тях, за разлика от розовите. Освен това има четири посоки на гравитацията - как им действа може да се ориентирате по лицата върху кубчетата.

Играна: 3526

В момента: 0


Маниаци в гробището

vankizzle

Описание

В навечерието на Хелоуин всички, зомбита, чудовища, вампири оживяват. Затисни всеки от тях с тиквите и ги спри преди да са избягали от гробището.

Играна: 2964

В момента: 0


Хартиен влак нови нива

vankizzle

Описание

Контролирайте движението на влаковете по железопътните линии, без да се стига до сблъсъци. Спирайте и стартирайте влакове, когато е необходимо. Опитайте се да пропуснете колкото се може повече влакова с възможно най-малко кликвания.

Играна: 2964

В момента: 0


Добрия сън на Марио

vankizzle

Описание

След един прекрасен сън супер Марио е решен на всичко да открие любовта на живота си. Помогнете му в това негово начинание като откривате правилната поредица на действие, за да заведете Марио до принцесата.

Играна: 1188

В момента: 0


Молива бунтар

vankizzle

Описание

Станете съпричастни с приключенията на един молив, който се бунтува срещу своята бюрократична съдба. Помогнете да му да избяга.

Играна: 4193

В момента: 0


Блокове

vankizzle

Описание

Предвижете всяко от блокчетата до маркираното място. За да продължите напред трябва всяко едно да е на мястото си.

Играна: 1848

В момента: 0


Нинджа художник 2

vankizzle

Описание

Нинджата художник има за задача да боядиса всички маркирани полета със съответният цвят. За да го направи, трябва първо да мине през гърнето с дадената боя. Уловката е в това, че веднъж почне ли да боядисва, не може да се спре докато не се удари в някоя преграда или стълба. Опитайте се да съберете всички звезди от нивата. Вратата за следващото ниво ще се отвори, едва когато всичките маркирани полета са боядисани.

Играна: 1187

В момента: 0


Супер Марио кутийки

vankizzle

Описание

Направете така, че всички герои да се докоснат до кутията в която се намира принцесата. Някои от блокчета могат да бъдат отстранявани с кликване върху тях.

Играна: 2965

В момента: 0


Първа Предишна 1308 1309 1310 1311 1312 1313 1314 1315 1316 Следваща Последна

17044 - 17056 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!