Потребителски | НовиНови игри


Безкрайна война 4

assetto

Описание

Правете защитата си колкото може, по-силна, за да победите враговете си. Изпращайте войници на местата, които са най-критични точки.

Играна: 1568

В момента: 0


Бен 10 супер атака

vankizzle

Описание

Малкия защитник на света Бен 10 е изправен пред поредното си приключение. Помогнете му да се пребори с всички злодеи по пътя си. Бъдете внимателни и избягвайте ловките им капани. Премахнете максимален брой, за да получите повече точки.

Играна: 1567

В момента: 0


Риболов

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да нахраните металното чудовище. За целта трябва да уловите колкото се може повече риба за краткото време, с което разполагате. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще получите.

Играна: 1567

В момента: 0


Направи си планета

Описание

Направете си собствена планета, такава каквато искате да бъде. Грижете се за нея и не позволявайте да бъде разрушена.

Играна: 6631

В момента: 0


Паркиране в курорта

vladislav_haralampiev

Описание

Помогнете на младото момиче да стигне до центъра на спа курорта. Пазете се от преминаващите автомобили, като ги избягвате по други улици. Колкото по бързо се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 1566

В момента: 0


Плазмени оръжия

Описание


Помогнете на главния герой от тази екшън игра да премине успешно през всички нива на играта. Бъдете максимално внимателни и се опитайте да съберете колкото се може повече бонуси по пътя си.

Играна: 6632

В момента: 0


Спасете Изис

vankizzle

Описание

Доберете се до Изис, като преминете през препятствията и трудният терен. Използвайте въжето, като го закачате за високи предмети и се залюлявайте на него, за да преминете пропастите. Въжето не може да се захване за сиви повърхности. Събирайте монетите в нивата - за повече точки. Пазете се от падащите скали

Играна: 1565

В момента: 0


Ферма Мания 2

vankizzle

Описание

Развийте фермата си, за да се превърне в еталон за подражание в региона. Отглеждате зеленчуци, плодове, животни и да ги продавате на пазара.

Играна: 6637

В момента: 0


Ядосани животни 2

vankizzle

Описание

Група извънземни нападат земята, но те си нямат понятие какви ги очаква на синята планета. Ядосаните животни са готови на всички да се отърват от космическите си гости. Помогнете на животните като ги насочвате в точната посока с правилната сила.

Играна: 1564

В момента: 0


Върколак

nihilisto

Описание

Помогнете на Върколак да избяга от наблюдателното око на камерите. Бийте се с роботите и намерете начин да се измъкнете от базата.

Играна: 6639

В момента: 0


Пазете се от фризьора Зоан

viktor_divaneto

Описание

Гледали ли сте филма Зоан? Тази игра е направена по него. Зоан е войник и то един от най-добрите в света, но неговата мечта е да бъде фризьор. Помогнете му да преследва мечтата си и да прави зашеметяваши прически.

Играна: 6647

В момента: 0


Скъпоценни камъни

vankizzle

Описание

Тръгнете с един млад приключение по пътя му изпълнен с ценности. Бъдете внимателни, защото освен ценни предмети по пътя има и много опасности. Колкото повече жълтици съберете, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1563

В момента: 0


Бягай нинджа 3

vankizzle

Описание


Помогнете на нинджата да се спаси и да избяга от враговете си. За целта бъдете максимално бързи и внимавайте да не ви хванат. Само един погрешен ход може да ви доведе до провал.

Играна: 1563

В момента: 0


Първа Предишна 1465 1466 1467 1468 1469 1470 1471 1472 1473 Следваща Последна

19085 - 19097 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!