Потребителски | НовиНови игри


Звездна верига

1nikito_sss

Описание

Избери си звезда и предизвикай верижна реакция от звук и цвят. Трябва да събереш определен брой звезди, за да минеш нивото.

Играна: 3995

В момента: 0


Пътуване из гората

nihilisto

Описание

Помогнете на катеричката да стигне до хралупата си. Съберете възможно най-много лешници, за да има достатъчно запаси за зимата.

Играна: 1854

В момента: 0


Две тръби

vankizzle

Описание

Помогнете на многоцветното канално чудовище да преодолее извънредно опасното разстояние между двете тръби. За целта помислете внимателно и открийте правилния начин на действие. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще получите.

Играна: 1853

В момента: 0


Супер Марио 2

monk1900

Описание

Поредната игра от сериата Супер Марио. Той идва с нови 32 нива. Играйте и се забавлявайте докато скачате по главите на малките животинки.

Играна: 4002

В момента: 0


Нахрани се

bark4o

Описание

За да се превърнете в още по-голяма риба, трябва да ядете по-малките представители. Събирайте и различните по цвят топчета.

Играна: 4005

В момента: 0


Бургер

Petia_r_s

Описание

Бързи закуски, тук всичко върви на бързи обороти. Научете предназначението на всяка от машините. Вижте поръчката на клиентите си и я направете.

Играна: 1851

В момента: 0


Война с туземците

vankizzle

Описание

Помогнете на героя да попречи на маскираните туземци, които искат да убият животните в гората. Стреляйте по балоните над главите им, преди да са достигнали земята. Използвайте различните бонуси, за да улесните постигането на целта си.

Играна: 1851

В момента: 0


Антидот пандемия

vankizzle

Описание

Нано робот, който се нарича Противоотрова трябва да защити човешкото тяло от атаки на различни вируси. Опитайте с различни комбинации от оръжия, за да разберете кое е най-доброто за всяко ниво. Човечеството се нуждае от вашата помощ!

Играна: 1850

В момента: 0


Лудия скелет

gabriel_sulis

Описание

Помогнете на всички луди скелети да влязат по ковчезите си. За целта ще трябва да ги ударите с подходящата сила, като използвате бухалката. С колкото по-малко изстреляни скелети се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1849

В момента: 0


Странният Купидон

slavejko

Описание

О, не, не нещо се е случило с Купидон! Вместо да събира хората и да раздава любов, той тотално се е променил. Събира бира, хамбургери и други весели неща, а избягва, сърца, цветя и бонбони.

Играна: 4010

В момента: 0


Измий колите

bs_maniq4kata

Описание

Трябва да измиете колите възможно най-бързо.

Играна: 4011

В момента: 0


Напреднал нинджа

lololololololo

Описание

Очакват те много изненади. Приготви се за трудно изпитание, осеяно с хиляди препятствия. Преодолей всичко и стигни финала.

Играна: 4012

В момента: 0


Грабни моркова

vankizzle

Описание

Градината на Зайо е най-ценното нещо за него. Затова му помогнете да си върне морковите преди гризачите, да са му ги отмъкнели. Съберете колкото се може повече преди пчелите да са достигнали цветята.

Играна: 4013

В момента: 0


Първа Предишна 1462 1463 1464 1465 1466 1467 1468 1469 1470 Следваща Последна

19046 - 19058 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!