Потребителски | НовиНови игри


Кухненски самурай

vankizzle

Описание


Влезте в живота на един готвач и изпитайте удоволствието да сготвите най-вкусните ястия. За целта трябва да приготвите всички продукти, като ги нарежете на малки парчета. Колкото по-точни сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1546

В момента: 0


Управлявай армията 2

vankizzle

Описание

Мисията ти в тази игра ще бъде да разгърнеш пълния си военен потенциал и да превземеш всички вражески бази. Бъдете внимателни да не останете без армия в базите си, защото ще станат лесна плячка за враговете.

Играна: 1546

В момента: 0


Пускане на бомби

vankizzle

Описание

Разчистете пътя до къщата и убийте всички врагове, използвайки бомбите. Можете да ги премествате пусковите устройства, както и самите бомби, като ги избутвате. Бомби ще бъдат пускани, само от активираните устройства. Определете подходящият момент в който да ги взривите, като пулсиращата окръжност около тях указва зоната им на действие.

Играна: 1545

В момента: 0


Лудото самолетче

vipkns

Описание

Епическа игра за двама! Управлявате самолетче и имате за цел да убиете колкото се може повече хора и коли. Трябва да се справите и с военните, които ви преследват.

Играна: 6789

В момента: 0


Да ограбим Марс

vankizzle

Описание

Един стар пират е твърдо обеден, че на Марс има несметно богатство, но за да се домогне до него първо ще трябва да стигне до червената планета. Помогнете му в това откачено начинание, като по пътя си събирате всички бонуси.

Играна: 1545

В момента: 0


Пингвинът Попси

vankizzle

Описание

Помогнете на Попси докато изследва околната среда да събере риба, звезди и да открие съкровището. След като намерите ключа и се върнете обратно в иглото, продължавате напред.

Играна: 1544

В момента: 0


Градска обсада 2

vankizzle

Описание

Градът ви е превзет от вражеска армия. Вашата цел е да поемете контрол над хората, които могат да се бият и върнете управлението му в правилните ръце. Противниците ще стрелят по вас, само ако ви виждат. Събирайте звездите, за да правите подобрения по войските си. Убийството на цивилни ще носи парични наказания. Спасете ВИП персоната, за да преминете нивото. Внимавайте, някои предмети експлодират.

Играна: 1543

В момента: 0


Звезден рейнджър

vankizzle

Описание

В тази игра ви се предоставя управлението на един космически кораб натоварен с не леката задача да е звезден рейнджър. Унищожете всички вражески кораби и събирайте бонусите за повече точки.

Играна: 1543

В момента: 0


3Д Мишок

bark4o

Описание

Помогнете на мишката да събере всички бутилки с вълшебен еликсир. Пазете се от динамита.

Играна: 6803

В момента: 0


Друга планета 2

vankizzle

Описание

Хванат в плен на друга планета един малък лилав извънземен има само едно единствено желание, да се прибере у дома. За целта обаче му трябват диаманти, за да ги използва за гориво. Помогнете му да събере всичките нужни му скъпоценни камъни.

Играна: 1541

В момента: 0


Разломна линия

vankizzle

Описание

Създайте разломна линия в света около вас, за да се промъкнете из инак непроходимите нива. Използвайте специалният инструмент и посочете точките, които да се съединят. Можете да използвате само точно определени места, които да бъдат събрани.

Играна: 1541

В момента: 0


Първа Предишна 1468 1469 1470 1471 1472 1473 1474 1475 1476 Следваща Последна

19124 - 19136 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!