Потребителски | НовиНови игри


Съкровищата на митичния остров

nihilisto

Описание

След неизправност самолетът на Алекс се разбива в Атлантическия океан. Помогнете му да събере необходимите части, за да говори със семейството си.

Играна: 10718

В момента: 0


Цветни шестоъгълници

vankizzle

Описание

Достигнете до портала за следващото ниво, като преминете през всички шестоъгълници. За да той се активира, трябва всеки един от шестоъгълниците да бъде премахнат от игралното поле, а това става с едно или повече преминавания през него.

Играна: 2762

В момента: 0


Намерете чашата

1nikito_sss

Описание

Разполагате с 10 минути, да откриете всички парчета от счупената чаша и да я сглобите наново. Оглеждайте навсякъде.

Играна: 7692

В момента: 0


Ферма за чудовища

vankizzle

Описание

Фермата е пълна с чудовища, затова трябва да се отбранявате. За целта трябва да подреждате пъзела като събирате плодовете по три или повече във вертикални или хоризонтални линии. Когато съберете три ябълки унищожавате чудовище.

Играна: 3645

В момента: 0


Ангелски разлики

florencia76

Описание

Игра за професионалисти! Открийте едва забележимите разлики между картинките. За да е още по-трудно ще се появяват малки животинки, които да ви попречат.

Играна: 10725

В момента: 0


Плодова подредба

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да подредите еднаквите картинки по пет във вертикални или хоризонтални линии. Бъдете внимателни, защото след всеки ваш неуспешен ход се появяват по три нови картинки.

Играна: 2044

В момента: 0


Войнa на хаоса

nihilisto

Описание

Унищожете сферите като ги "групирате" по 4 или повече. Уловете всички падащи карти. С всяка уловена карта вие може да "заразите" другия играч (чрез натискане на S). Когато вашата "мана" достигне връх, вие автоматично ще омагьосате противника.

Играна: 2048

В момента: 0


бонбоните на Мина

vankizzle

Описание

Помогнете на Мина да си събере достатъчно лакомства. Трябва така да сменяте местата на бонбоните, че да застават три или повече в една линия.

Играна: 2135

В момента: 0


Силното момче

vankizzle

Описание

Помогнете на момчето да разбие каменните прегради и да събере съкровището под тях. Има камъни, които не могат да бъдат разбити.

Играна: 1111

В момента: 0


Грешка в отражението

rzn1986

Описание

Открийте всички разлики в двете картинки, разположени огледално една на друга. След като намерите разлика цъкнете върху нея, за да я премахнете.

Играна: 2135

В момента: 0


Атаката на микробите

vankizzle

Описание

Някакви микроби са влезли в тялото! Отървете се от тях чрез обединяване на четири или повече от един и същ цвят.

Играна: 2921

В момента: 0


Супермаркет мания

vankizzle

Описание

Комбинирайте два или повече еднакви предмета, за да ги премахнете от игралното поле. Колкото повече премахнете на веднъж, толкова повече точки ще получите. Направете максимално много комбинации и използвайте бонус предметите в най-подходящият момент. За преминаване в следващото ниво, ще трябва да направите определено количество точки.

Играна: 12871

В момента: 0


Човечета

vankizzle

Описание

Оригинална игра за действие. Свържете колкото можете повече от човечетата със същия цвят. За по-висок резултат създайте по-големи връзки. Но, не свързвайте различни човечета, защото ще загубите живот.

Играна: 7697

В момента: 0


Първа Предишна 1418 1419 1420 1421 1422 1423 1424 1425 1426 Следваща Последна

18474 - 18486 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!