Потребителски | НовиНови игри


Магически нашественици

vankizzle

Описание

Битка между магьосници от различни племена. Изберете на кое племе да сте вожд и победете останалите като подреждате руните по 3 от вид.

Играна: 11509

В момента: 0


Картина на кубчета

nihilisto

Описание

Малки кубчета образуват интересни картини. Намери начин да ги събереш и виж какво се получава.

Играна: 761

В момента: 0


Събери ябълките

vankizzle

Описание

В тази есенна нощ, всички хубави ябълки просто чакат, някой да дойде и да ги събере. Използвайте ореха, за да ги свалите.

Играна: 3332

В момента: 0


Пъзел оръдие

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да премахнете всички цветни фигурки с помощта на предоставеното ви оръдие. За целта трябва да ги събирате по три или повече от цвят. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 3334

В момента: 0


Балонесто разрушение

Ahillis

Описание

Обиколете морското дъно и съберете достатъчно балони. Целта е да ги групирате по 3 от един и същ цвят. За да продължите напред, трябва да сте постигнали определен брой точки.

Играна: 3338

В момента: 0


Световен маджонг

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да изписвате думи на английски език. За целта маркирайте плочките, с който искате да изпишете думите като внимавате да е в правилен ред.

Играна: 3338

В момента: 0


Заек срещу бръмбари

vankizzle

Описание

Помогнете на един заек да се справи с нашествието на насекоми в двора му. Премахвайте насекомите като ги събирате по три или повече с непосредствен контакт помежду си.

Играна: 3340

В момента: 0


Скрити обекти в картини с природа

vankizzle

Описание

Открийте скритите обекти в сцените от природата. За всеки открит ще получите по 250 точки, всяко грешно кликване ще ви отнема 50.

Играна: 11538

В момента: 0


Пчелен мед

vankizzle

Описание

Ако искате да получите част от пчелния мед помогнете на залепналите пчели да се отлепят. За целта ги събирайте по три или повече с еднакъв цвят във вертикални или хоризонтални линии.

Играна: 11548

В момента: 0


Зоната на кубовете

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да премахнете колкото се може повече цветни кубове и да спечелите максимален брой точки. Не забравяйте, че колкото повече кубове премахнете с едно кликване, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 3349

В момента: 0


Мистични кристали

vankizzle

Описание

Целта в играта е да премахнете цветните кубчета, използвайки топчетата в игралното поле. Направете правоъгълник около някое от топчетата, за да го активирате - така при удара с кубчето ще го елиминира. Активираните топчета падат само надолу. Всяко кубче се елиминира само от съответстващи му по цвят топчета. Червените топчета могат да бъдат ползвани срещу кубчета с всякакъв цвят.

Играна: 3350

В момента: 0


Пчела Сенник

vankizzle

Описание

Вашата работа е да се целите с пчелите работнички в правилния цвят на питите и да ги изчистите всички, преди те да паднат.

Играна: 757

В момента: 0


Първа Предишна 1422 1423 1424 1425 1426 1427 1428 1429 1430 Следваща Последна

18526 - 18538 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!