Потребителски | НовиНови игри


Раздели

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да ределите дървената фигура на точно определен брой части. Бъдете внимателни и помнете, че и най-малката част се брой. Не надхвърляйте определения брой части.

Играна: 1534

В момента: 0


Розови горски птици

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да подредите един невероятен пейзаж на гора с розови птици. За целта трябва да разместите по такъв начин всяко парче, така че то да си дойде на мястото. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1535

В момента: 0


Открий известната личност

vankizzle

Описание

Целта в тази игра ще е след като видите актьорите на снимките и те бъдат размесени, да познаете правилното място на което се е озовала.

Играна: 1535

В момента: 0


Гладници 2

vankizzle

Описание

Нахранете малките гладници като ги заведете до храната. Имайте предвид, че те могат да скачат само по плочи отговарящи им на цвета. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 762

В момента: 0


Меланхолия

vankizzle

Описание

Две симпатични човечета са обзети от меланхолия, защото са разделени. Помогнете им да се съберат отново заедно. За целта накланяйте нивото в ляво или дясно. Не забравяйте да съберете възможно най-голямо количество звездички преди да съберете човечетата.

Играна: 1540

В момента: 0


Гагнам 2

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на Гангман да изпълни танца си. За целта трябва да му построите най-здравата и стабилна сцена, върху която да изтанцува танца си. Забавлявайте се, докато го гледате.

Играна: 1540

В момента: 0


Търкаляне

vankizzle

Описание

Отмори малко с тази игра! Целта е много проста. Преминете през квадратчетата, така че всичките да станат златисти.

Играна: 1541

В момента: 0


Картина на кубчета

nihilisto

Описание

Малки кубчета образуват интересни картини. Намери начин да ги събереш и виж какво се получава.

Играна: 761

В момента: 0


Двойки сърца

smileygamer

Описание


В тази игра вашата задача е да съберете всички сърца по двойки. За целта трябва да запомните тяхното местоположение в началото на играта. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1541

В момента: 0


Свързване на роботи

vankizzle

Описание

Основната цел на играта е да свържете роботите във верига, за да вземете от енергия им. Те имат различен брой ръце с различно разположение. Някои от тях са развалени, но все още имат достатъчно енергия в батериите си. Свържете 5 или повече робота, за да имате достатъчно енергия. Колкото повече - толкова повече точки ще получите. Има различни видове бонуси. Някои от тях крият роботи, други могат да ги унищожат и да ви попречат така.

Играна: 1542

В момента: 0


Разбивай още

vankizzle

Описание

Разбивайте възможно най-много от тухлите. Кликнете върху 2 или повече от един цвят, за да се унищожат и да се появят нови на тяхно място.

Играна: 1544

В момента: 0


Три линии

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да събирате еднаквите цифри и букви заедно. За целта трябва да ги маркирате последователно. За да премахнете два еднакви символа, пътят между тях не трябва да е с повече от два завоя.

Играна: 1545

В момента: 0


Първа Предишна 1415 1416 1417 1418 1419 1420 1421 1422 1423 Следваща Последна

18435 - 18447 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!