Потребителски | НовиНови игри


Ризоли и Ислъс

vankizzle

Описание

За да се превърнете в едни от най-добрите детективи по убийства, трябва да се докажете като такива, разкривайки серия от мистериозни убийства. Съберете всички възможни доказателства от сцената на престъплението, започнете да свързвате и проучвате уликите, докато не съберете достатъчно доказателства, за да разрешите случаят.

Играна: 3030

В момента: 0


От рая до ада

nihilisto

Описание

Затворен си в странна къща от която трябва да намериш начин да избягаш. Обиколи и събери предмети, които ще ти помогнат.

Играна: 1723

В момента: 0


Магнитни топки

vankizzle

Описание

Използвайки двата вида магнити, направете така, че металното топче да достигне портала. Сините отблъскват, а червените привличат топчето. Опитайте се да използвате колкото се може по-малко магнити, за да получите повече точки. Освен тях, разполагате и с четка, която може да използвате за определено разстояние и нарисувате линия, която да насочи или ограничи движението на топчето. Внимавайте за червените точки, които могат да унищожат топчето.

Играна: 1247

В момента: 0


Балансирани усмивки

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да подредите всички усмивки. За целта трябва да им намерите място на платформата, като внимавате да не паднат или платформата да не загуби равновесие. Бъдете внимателни и ще спечелите максимален брой точки.

Играна: 1722

В момента: 0


Планетата на машините

vankizzle

Описание

Мисията ви в играта е да построите машини, които да унищожите лидерите на злите зомбита, във всяко от нивата. Използвайте частите, които са налични и направете страхотни устройства, които да се справят със задачата.

Играна: 3084

В момента: 0


Еластично или не

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да прекарате топчето от мястото на, което се намира до червения флаг. Като прецените кога плоскостите да са еластични и кога да не са.

Играна: 823

В момента: 0


Приключенията на блокчето

vankizzle

Описание

Целта на играта е да помогнете на зеленото квадратче да достигне до портала за следващото ниво. Някои от препятствията са непосилни за него, така че ще му трябва и помощта на по-големият му приятел.

Играна: 1720

В момента: 0


Феликс загубен във времето

vankizzle

Описание

Собственика на Феликс е известен учен, който е разработил телепортиращо устройство, което може да връща назад във времето и е решил да го изпробва върху него. Сега вие ще трябва да помогнете на клетата животинка да премине през всичките нива, за да се завърне обратно у дома.

Играна: 1151

В момента: 0


Плодова връзка

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да премахнете всички видове плодове. За целта трябва да ги свързвате по две от вид, като създавате верига между тях. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 3075

В момента: 0


Заменяеми блокове

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да се отървете от всички червени блокове като внимавате да не нараните някой от зелените. За целта измислете правилния ред за подмяна на местата им.

Играна: 3038

В момента: 0


Червени кутии

matrak_

Описание

Целта в тази игра е цялото поле да се изпълни с червени кутии. Ако, се затрудните може да използвате бутона "Solution".

Играна: 2763

В момента: 0


Фантастични приспособления

naruto_hina

Описание

Тази игра е едно чудесно предизвикателство за всеки. Правете различни приспособления, с помощта на които да стигнете до определено място. Има много и различни нива с фантастични машини.

Играна: 7444

В момента: 0


Час пик 2

vankizzle

Описание

На вън е час пик! Вашата кола е запушена в гаража от множество коли и камиони. Помислете внимателно и открийте в каква поредност трябва да преместите автомобилите така, че да измъкнете вашата червена кола от гаража, с минимален брой ходове.

Играна: 3038

В момента: 0


Първа Предишна 1351 1352 1353 1354 1355 1356 1357 1358 1359 Следваща Последна

17603 - 17615 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!