Потребителски | НовиНови игри


Спукани гуми

vankizzle

Описание

След дълъг и изтощителен път гумите на колата са се спукали. Сега вие трябва бързо да ги смените преди времето да изтече.

Играна: 6454

В момента: 0


Къщата на дядо

vankizzle

Описание

Време е да разкриете тайните на дядовата къща. За целта открийте всички търсени предмети, изписани в горната лява част на игралния екран. Бъдете внимателни, защото всеки погрешен клик ви отнема точки.

Играна: 6458

В момента: 0


Синята шапка

vankizzle

Описание

Насладете се на това вълнуващо приключение като горски дух. Бъдете търпеливи и предизвиквайте нещата да се случват, като кликате с мишката, там където може.

Играна: 1572

В момента: 0


Къщата на духовете

nihilisto

Описание

Намирате се в къща обитавана от духове. Трябва да намерите изход от това прокълнато място преди да е станало твърде късно...

Играна: 6462

В момента: 0


Давай Мехурчо

vankizzle

Описание

Помогнете на Мехурчо да достигне до басейна с вода. Колкото повече рикошета направи по пътя си до него, толкова повече точки ще направите в нивото. Подберете най-добрата траектория и преминете нивото.

Играна: 1582

В момента: 0


Черна сила

vankizzle

Описание

Странни неща се случват на някои от жителите на града. Направете всичко, което зависи от вас, за да ги бутнете в пропастта.

Играна: 2916

В момента: 0


Скрита фасада

Mailz

Описание

Ти си таен агент с кодово име Кара. Промъкни се в имението на прочутия учен Карл фон Тотен. Разкрий невероятни тайни, но преди това намери начин да влезеш.

Играна: 6467

В момента: 0


Дървена пътечка

kikatay

Описание

Преминете през реката! За целта помислете как ще разместите различните парчета, за да се получи дървен мост по който да преминете успешно до другия бряг на реката.

Играна: 19671

В момента: 0


Реверси

vladislav_haralampiev

Описание

Поставяйте дискове и променяйте тези около Вас. Целта е да покриете повече клетки от противника си. Защитавайте своите като ги обграждате, за да не могат да ги обгради противника.

Играна: 6482

В момента: 0


Нахрани ме

vankizzle

Описание


В тази игра задачата ви е да нахраните симпатичните чудовища. За целта ще трябва да уцелите устата им с лилавата течност. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 870

В момента: 0


Улов на зеленчуци

Gandev

Описание

Задачата е проста - уловете колкото се може повече зеленчуци, преди да ви изтече времето.

Играна: 6489

В момента: 0


Товарен мост 3

minyo91

Описание

Постройте стоманени или дървени конструкции, по които да минат хората. Съобразете на какви натоварвания, трябва да издържат.

Играна: 6494

В момента: 0


Първа Предишна 1355 1356 1357 1358 1359 1360 1361 1362 1363 Следваща Последна

17655 - 17667 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!