Потребителски | НовиНови игри


Избягай от хола

nihilisto

Описание

От поредицата "Великото бягство от ..." Намерете изход от тази ситуация. Използвайте подръчни материали, за да избягате.

Играна: 3023

В момента: 0


Голямото приключение на Пандата

klasata

Описание

Трябва да помогнете на Елвис да излезе от галактическия затвор. Открийте всички предмети, които ще ви послужат за това и правете нужните комбинации, за които сами трябва да се досетите.

Играна: 3096

В момента: 0


Авангарди

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на групата герой с кодово название Авангарди да се справят с всички злодей. Бъдете внимателни и открийте правилната поредица за действие. Не забравяйте да събирате всички бонуси по пътя си.

Играна: 2763

В момента: 0


Избери и придвижи 2

vankizzle

Описание

Вкарайте всяко от квадратните човечета в дупката със същия цвят. Ако вкарате квадратче в друг цвят дупка, играта приключва.

Играна: 3093

В момента: 0


Космическият Иван

vankizzle

Описание

Докато проучва друга планета, Иван е отвлечен от извънземни. Помогнете му да се измъкне от експериментите, които ще правят с него и завърне благополучно на земята. Използвайте оръдията, за да премахнете блокчетата и разчистите пътя до телепорта. Не му позволявайте да падне или преобърне, защото може да активира телепорта само ако е стъпил здраво на краката си.

Играна: 839

В момента: 0


Приключението на Ледикс 2

vankizzle

Описание

Преместете сините блокове, така че да достигне до финалната цел, като използвате стрелките. Трябва да внимавате да не попадат черепчета в целта, понеже това ще ви коства живот. Времето ви е ограничено, но с часовниците може да спечелите допълнително време. Имате три живота, със сърцата печелите допълнително живот, с другите цветни фигурки, допълнително точки.

Играна: 3091

В момента: 0


Мумията и чудовищата

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да събудите всички чудовища от техния вечен сън. За закарайте мумията до тях. Помислете логически и открийте правилния начин на действие. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 821

В момента: 0


Дибълс 3

vankizzle

Описание

Помогнете на Дибълите да преведат своят крал от една пирамида до друга. Те с радост са готови и на най-голямата саможертва, за да постигнат целта. Колкото повече от тях достигнат до пирамидата, толкова повече точки ще получите.

Играна: 1460

В момента: 0


Топчето на лудостта

vankizzle

Описание

Предвижи топчето към дупката и премини на следващото ниво.

Играна: 1712

В момента: 0


Бъги тухли

vankizzle

Описание

Карайте бъгито си и унищожете всички тухли. Взимайте нивата колкото се може по-бързо. Внимавайте за шпайкове! На някои места помислете, преди да стреляте по тухлите.

Играна: 3024

В момента: 0


Бедният писател

SuBmIT

Описание

Вие сте писател във фирма и изкарвате най-малко пари от всички. Когато разбирате, че вашата котка има тумор, се осмелявате да отидете при шефа си, за да му поискате пари за нейната операция. Ще успеете ли да го убедите?

Играна: 1723

В момента: 0


Склададжия

vankizzle

Описание

Ти си човекът от който зависи редът в склада. Подреди всички дървени каци на мястото на флагчето със същият цвят.

Играна: 3088

В момента: 0


Първа Предишна 1350 1351 1352 1353 1354 1355 1356 1357 1358 Следваща Последна

17590 - 17602 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!