Всички игри | НовиНови игри


Защити планетата

vankizzle

Описание

Метеорити от цялата галактика са се насочили към планетата Земя. Единственият вариант за спасение е да поставиш космически кораби, които да ги разбиват.

Играна: 1961

В момента: 0


Строителна академия

vankizzle

Описание

Направете една от най-високите сгради в света. Поставяйте едно по едно всяко от парчетата и внимавайте да не се разклати конструкцията.

Играна: 685

В момента: 0


Рисувана защита

vankizzle

Описание

Войната на рисунките! Ще се справиш ли срещу тях? Купувай мощни оръдия, които да ги спрат преди да са стигнали до крепостта ти.

Играна: 684

В момента: 0


Симбиоза

vankizzle

Описание

Понякога симбиозата е невъзможна. Помогнете на растенията да запазят своите територии от лилавите кристали. Поставяйте килите на правилни места и им давайте добри указания за битка или защита.

Играна: 1203

В момента: 0


Схватка

vankizzle

Описание

Използвайте военните си умения, за да поставите на стратегически места бойните си единици. За да продължите напред трябва да победите врага.

Играна: 1706

В момента: 0


По старому

Jowi

Описание

Трябва да карате колата до посоченото място и да не се блъснете.

Играна: 11041

В момента: 0


Зомби ООД

vankizzle

Описание

Във фабриката за зомбита "Зомби ООД" може да създавате армии от живи-мъртъвци. Крайната ви цел е световно господство, но за тази трудна задача трябва да превземате световните градове един по един.

Играна: 999

В момента: 0


Племенни войни 2

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да спечелите племенната война. За целта обаче ще трябва да подбирате внимателно видовете армия и количество. Бъдете безмилостни, защото враговете ви нямат да проява такава.

Играна: 7810

В момента: 0


Тъмнина 3

serkito

Описание

Създайте си собствена база и я развийте. Бъдете предпазливи и интелигентни. Стройте сградите, който ви носят средства, но не забравяйте да правите и армия, за да обържате противниковите войски.

Играна: 2870

В момента: 0


Ultimate Defence

mitko_1844

Описание

Слагайте хора и не позволявайте да ви отнемат земята.

Играна: 10048

В момента: 0


Империя от магазини

vankizzle

Описание

Създайте истинска империя от успешни магазини. Вложете началният си капитал в няколко малки такива, наемете персонал по почистване, охрана за през нощта и техници. След като приходите ви се качат направете втори етаж и разположете още повече магазини и заведения и така създайте търговски център. Открийте зала за забавления, с която да привлечете още повече клиенти и наемете все повече персонал и вдигнете нови етажи. Можете да развивате магазините, както и да повишавате длъжностите на персонала. Развийте верига от търговки центрове в едни от най-големите градове в света, като предлагате все по-голямо разнообразие от такива.

Играна: 4104

В момента: 0


Планета затвор

vankizzle

Описание

Хората, които ние държим като роби в никакъв случай не трябва да избягат от нашата планета. Направи укрепления, които да им попречат да го сторят.

Играна: 2261

В момента: 0


Първа Предишна 1870 1871 1872 1873 1874 1875 1876 1877 1878 Следваща Последна

24350 - 24362 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!