Всички игри | НовиНови игри


Клас 3 Епидемията

vankizzle

Описание

Яростна инфекция се разпространява в града и единствените данни за нея са, че се разпространява мълниеносно и е смъртоносна. Поемете контрола над полицейските отряди и убийте всички заразени, за да ограничите пораженията. Колкото повече време се забавяте с действията, толкова по-голямо разпространение ще се получи.

Играна: 3652

В момента: 0


Защити Аструм

Artex

Описание

Аструм е планета с големи находища на уран. На вас е поверена базата, за да я защитите от покушения. Постройте колкото се може повече оръжия, за да бъде невъзможен достъпа до нея.

Играна: 2849

В момента: 0


Шашки

geimar4o

Описание

Побеждавате, ако съберете всички пулове на опонента. Даден пул може да се придвижва с едно поле напред диагонално или да се вземе пул на опонента с прескачане над него диагонално напред.

Играна: 1957

В момента: 0


Скарани строители

vankizzle

Описание

След привидно леко спречкване между двама строителни работници е последвала небивала война, между две бригади. Опитайте се да надвиете противниците, с разнообразния арсенал попадайки в различни обстановки.

Играна: 1702

В момента: 0


Зелен пазител

vankizzle

Описание

Изградете армия от растения за защита на зелената къща в центъра на екрана срещу нахлуващите чудовища.

Играна: 1104

В момента: 0


Гарвани ТД

vankizzle

Описание

Защитете портите от настъпващите орди от гарвани. За целта имате на разположение 9 различни защитни системи. Разположете ги прецизно из бойното поле, за по-голяма полза от всяка.

Играна: 10040

В момента: 0


Войната на вампирите и върколаците

vankizzle

Описание

Войната между вампирите и върколаците започна. Изберете си страна и направете всичко възможно да победите противниковия лагер. За целта събирайте ресурси, с който да стройте все по-голяма и силна армия.

Играна: 6151

В момента: 0


Войната на балоните 2

vankizzle

Описание

Имате само няколко секунди преди да започнат противниковите атаки. Възползвайте се от тях за да постройте стабилна защита, с която да се защитите. Със спечелените пари стройте нови или подобрявайте старите кули.

Играна: 2348

В момента: 0


Спектрум защита

vankizzle

Описание

Изградете правилната стратегия, за да може да се справите с нашествието на насекомите. Постройте достатъчно кули, за да ги спрете.

Играна: 830

В момента: 0


Отмъщението на гълъба 2

tw0

Описание

Ядосаният гълъб се завръща. Целта на играта е да уцелите, колкото можете повече хора минаващи под вас. Пазете се от хулиганите с прашки.

Играна: 8951

В момента: 0


Snakecharmer

bark4o

Описание

Съберете момичетата.

Играна: 1958

В момента: 0


Тъмнина 3

serkito

Описание

Създайте си собствена база и я развийте. Бъдете предпазливи и интелигентни. Стройте сградите, който ви носят средства, но не забравяйте да правите и армия, за да обържате противниковите войски.

Играна: 2870

В момента: 0


Съкровището на боговете

vankizzle

Описание

Защитете златото на боговете, като използвате защитни кули с митични сили. Всяка от тях със своята индивидуалност в далекобойност и сила, стига да са разположени върху съответната им настилка. Също така времето може да даде бонуси на някои от тях, отново в зависимост от местоположението им. Опитайте се да спасите всичкото злато, но нивото ще се счита за успешно, дори да е останало едно, след като са минали всички вълни на атака.

Играна: 3347

В момента: 0


Първа Предишна 1869 1870 1871 1872 1873 1874 1875 1876 1877 Следваща Последна

24337 - 24349 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!