Всички игри | НовиНови игри


Боен вик

Описание

В тази игра задачата ви е да създадете бойна армия, с която да поставите враговете си на колене. За целта бъдете внимателни и поставяте съществуващата си армия по правилен начин.

Играна: 4450

В момента: 0


Убийте геройте

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е леко нестандартна, трябва да се поставите в ролята на злодея на историята и да убиете героите. Слагайте оръдията на най-правилните места, за да може да изпълните задачата си максимално бързо.

Играна: 2594

В момента: 0


Пълзяща защита

assetto

Описание

Недопускайте врага! Постройте кули на различни места и непозволявайте на нашествениците да стигнат до края. Събирайте колкото се може повече пари и ги инвестирайте в различни защитни средства.

Играна: 7789

В момента: 0


Свободна търговия

vankizzle

Описание

Впуснете в приключението на свободната търговия. Купувайте разнообразни стоки на ниски цени и търсете места с липса на такива и голямо търсене. Следете пазарите и нуждите им от дадени ресурси. Трупайте репутация, за да имате повече верни клиенти. Водете си сметки от къде на каква цена може да се пазарува, за да не загубите бързо парите си.

Играна: 4243

В момента: 0


Война в градината ми

vankizzle

Описание

Защитете безценната си роза, като посадите растения, с които да се борите срещу вредителите. Някои от тях ще събират вода, с която да посадите нови, други ще се бият само от близо, трети от далеч.

Играна: 801

В момента: 0


Леговището на чудовището

nihilisto

Описание

В тази игра-приключение, вие може да избирате между няколко типажа, като войн, духовник, рейнджър, маг и измамник. Като направите това, вие сте готов за приключения и битки! Убий чудовищата, намери плячката.

Играна: 1466

В момента: 0


Въздушен трафик

vankizzle

Описание

Управлявайте летището! Всичко е под ваш контрол, следете за трафика на всеки от самолетите така, че да няма сблъсъци.

Играна: 2217

В момента: 0


Унищожител на чудовища

Описание

В тази стратегическа игра трябва да стройте кули за да може да удържите идващите вълни чудовища. След построяването всяка кула си има и подобрения.

Играна: 10999

В момента: 0


Малкото овчарче

elitooo666

Описание

Мислите ли, че да си овчар е лесно? Опитайте се да приберете всички овце в загражденията. Но помнете, ако някоя от овцете ви умре, ще трябва да започнете отначало.

Играна: 4447

В момента: 0


Войнът на слон

vankizzle

Описание

Свободата ще бъде извоювана и това няма да стане без вашето участие. Включете се във войната и поставете на колене всеки осмелил се да застане срещу вас. Воювайте мъдро и не позволявайте да ви победят на нито един фронт.

Играна: 2411

В момента: 0


Балансирай топката

bili_winx_club

Описание

Една игра с лесни правила. Опитайте се да балансирате червената топка възможно най-дълго време върху гредата, без да падне.

Играна: 2950

В момента: 0


Линия пет

vankizzle

Описание

Опитайте се да победите компютъра в битка между пулове. Трябва да наредите пуловете си по 5 в хоризонтална, вертикална или диагонална линия.

Играна: 4019

В момента: 0


Покемон защита

vankizzle

Описание

Докато сте в лабораторията на професор Оук, за да си изберете покемон ставате свидетел на странно нападение с хипнотизирани плъхове и професора ви моли за помощ в справянето с тях. Това ще ви отправи на вълнуващо приключение, в опит да разберете кой стои зад странните неща, които се случват. Разполагайте покемоните по бойното поле, хващайте нови и им възлагайте задачи, според уменията им.

Играна: 891

В момента: 0


Първа Предишна 1868 1869 1870 1871 1872 1873 1874 1875 1876 Следваща Последна

24324 - 24336 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!