Всички игри | НовиНови игри


Silversphere

bark4o

Описание

Минете нивата

Играна: 1097

В момента: 0


Защитете лудия учен

vankizzle

Описание

Докато експериментира с ново изобретение, доктор Алтъс осъзнава, че то привлича чудовища незнайно от къде. За това той ви моли за помощ - да защитите лабораторията му от нашествениците, докато той открие причината за този дефект. Използвайте получените за убийствата пари и направете подобрения по балона и оръжията му.

Играна: 2071

В момента: 0


Защитата

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да постройте добра защита и да не позволявате на никой да премине през нея. Бъдете максимално бдителни и поставяйте кулите на правилните места, за да са максимално ефективни.

Играна: 10753

В момента: 0


Скарани строители

vankizzle

Описание

След привидно леко спречкване между двама строителни работници е последвала небивала война, между две бригади. Опитайте се да надвиете противниците, с разнообразния арсенал попадайки в различни обстановки.

Играна: 1702

В момента: 0


Ъглова Инерция

Sa3ana3a

Описание

"Ъглова Инерция" представлява игра със сфера която трябва да преминава през ъгли, препядствия докато стигне своята цел. Главна част от играта играе инерцията със която се движи сферата, тя трябва да бъде добре овладяна за да премине успешно през нивата.

Играна: 20304

В момента: 0


Унищожител защита

vankizzle

Описание

Мравки, бръмбари и всякакви други насекоми са се обединили срещу нас. Изгради големи и мощни кули, които да ги спрат.

Играна: 1503

В момента: 0


Защитниците от черната кутия

vankizzle

Описание

В тази игра под блоковете са скрити вашите войни, който вие можете да разполагате където поискате. Също така там има и противникови войници, който се опитват да стигнат зад защитата Ви.

Играна: 2109

В момента: 0


Магически защитник

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да спасите света от нападението на злите чудовища. За целта трябва да разположите по най-правилния начин предоставените ви оръдия. Колкото повече чудовища убиете, толкова повече пари ще спечелите, с които можете да си купите нови боеприпаси.

Играна: 4854

В момента: 0


Защити диамантите

vankizzle

Описание

В тази стратегическа игра задачата ви е да защитите диамантите си. За целта постройте стабилна защита от кули, с който да избиете всеки опитал се да сложи ръка върху вашето съкровище. Със спечелените пари стройте нови или подобрявайте старите кули.

Играна: 2611

В момента: 0


Супер баланс

vankizzle

Описание

Нека разберем колко точно око имате. Вижте колко е тежестта на поставените топчета върху платформата и се опитайте да направите също толкова тежки топчета и от другата страна.

Играна: 3901

В момента: 0


Зомби нападение

vankizzle

Описание

На вас е поверена изключително важната задача да защитите човечеството от зомби нападение. За целта стройте оръжия на стратегически места и не позволявайте на зомбитата да преминат. Със спечелените пари стройте нови оръжия или подобрявайте старите.

Играна: 17554

В момента: 0


Първа Предишна 1857 1858 1859 1860 1861 1862 1863 1864 1865 Следваща Последна

24181 - 24193 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!