Всички игри | НовиНови игри


Love Hina: Sim Date

bark4o

Описание

Уреждайте си срещи.

Играна: 4534

В момента: 0


Леговището на чудовището

nihilisto

Описание

В тази игра-приключение, вие може да избирате между няколко типажа, като войн, духовник, рейнджър, маг и измамник. Като направите това, вие сте готов за приключения и битки! Убий чудовищата, намери плячката.

Играна: 1466

В момента: 0


Войната на Фараона

vankizzle

Описание

Намирате се в пустините на Египет сред пясъци и гробници. Разположете силите по такъв начин ,че да защитите максимално вашата гробница.

Играна: 4534

В момента: 0


Спецоперация

mitko84

Описание

Някой трябва да накаже мафията за непрекъснатите престъпления. Разположи полицаи на различни места така, че да спрат хората на чичо Сам.

Играна: 1624

В момента: 0


Атаката на роботите

vankizzle

Описание

В бъдещето хора и роботи живеели в перфектни взаимоотношения. Един зъл роботи обаче смятал, че без хора техният възход ще е още по-голям и започнал война с тях. Един човек обаче успял да открадне ядрото му, за да спре касапницата и сега всички роботи са по петите му. Ще се осмелиш ли да се изправиш срещу тях, като му помогнеш в защитата на ядрото. Използвайте оръдейната кула, като поставяте върху нея подходящите отбранителни съоръжения, за да спрете нападението.

Играна: 8364

В момента: 0


Модна улица

vankizzle

Описание

Проектирайте най-печелившата улица в града. Направете магазинчета посветени на модата и всичко около нея. Като първоначална инвестиция разполагате с 10 000 долара.

Играна: 3355

В момента: 0


Колония

vankizzle

Описание

Направете своя армия, изградете мощно укрепление, след което нападнете безмилостно вражеската територия.

Играна: 1274

В момента: 0


Унищожи вредителите

vankizzle

Описание

Предпази градинката от вредители! Изгради достатъчно кули, които да спрат нашествието на малките бръмбари. С печелените пари, прави нови укрепления.

Играна: 3354

В момента: 0


Супер баланс

vankizzle

Описание

Нека разберем колко точно око имате. Вижте колко е тежестта на поставените топчета върху платформата и се опитайте да направите също толкова тежки топчета и от другата страна.

Играна: 3901

В момента: 0


Втората световна война Отбрана

1nikito_sss

Описание

Германия отново атакува! Имаш малко време, за да изградиш защитата си. Очакват те 30 нива на интензивно действие, отбранявай се и се превърни в герой!

Играна: 22665

В момента: 0


Опасна земя

Описание

В тази игра трябва да помогнете на един млад магьосник да развие своите умения в една доста враждебна земя. С всеки победен противник печелите злато и опит, който ви правят по-силни.

Играна: 1467

В момента: 0


Защита на звездната база

vankizzle

Описание

Изградете защита около звездната си база. Подобрявайте и развивайте елементите й. Не допускайте вражеските кораби да я преминат и унищожат базата.

Играна: 2252

В момента: 0


Първа Предишна 1853 1854 1855 1856 1857 1858 1859 1860 1861 Следваща Последна

24129 - 24141 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!