Всички игри | НовиНови игри


Убийте геройте

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е леко нестандартна, трябва да се поставите в ролята на злодея на историята и да убиете героите. Слагайте оръдията на най-правилните места, за да може да изпълните задачата си максимално бързо.

Играна: 2594

В момента: 0


Pandemic II

bark4o

Описание

Разпространете вируса из света

Играна: 1666

В момента: 0


Планетарна защита

Описание

В тази игра трябва да защитите планетата си от зли и могъщи нашественици. Събирайте минерали и стройте защитни кули. Вашата цел е да превземете и опазите всички телепорти към вашата планета.

Играна: 2593

В момента: 0


Съкровището на боговете

vankizzle

Описание

Защитете златото на боговете, като използвате защитни кули с митични сили. Всяка от тях със своята индивидуалност в далекобойност и сила, стига да са разположени върху съответната им настилка. Също така времето може да даде бонуси на някои от тях, отново в зависимост от местоположението им. Опитайте се да спасите всичкото злато, но нивото ще се счита за успешно, дори да е останало едно, след като са минали всички вълни на атака.

Играна: 3347

В момента: 0


Защити се

nihilisto

Описание

Силите на злото отново са срещу вас. Затова трябва да защитите пътя до замъка си. Направете различни защитни кули и ги поставяйте на стратегически места.

Играна: 2212

В момента: 0


Хедшир 5

Описание

Съберете толкова ресурси за своя град, колкото пише на екрана като се стремите да отбягвате черепчетата.

Играна: 6275

В момента: 0


Извънземен апокалипс

vankizzle

Описание

В тази игра ще сте в ролята на извънземни нашественици. Целта ви е проста - да достигнете и унищожите най-големите градове на планетата Земя. Но внимавайте, защото земляните ще отвърнат на атаката. След всяко ниво правете подобрения по извънземните, които ползвате за атаките, както и развивайте нови такива.

Играна: 1279

В момента: 0


Върховен трафик

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да контрирате движението по улиците. За целта трябва да преведете успешно всички пешеходци по пешеходната пътека, като внимавате да не убиете някой.

Играна: 1279

В момента: 0


1942 отбраната

1nikito_sss

Описание

Поставете кули и други съоръжения на най-добрите места така, че да защитите своята база. Спрете японската атака над Сингапур.

Играна: 17468

В момента: 0


Флаш Трек 2

vankizzle

Описание

Започвате като капитан на малък кораб от една от седемте раси. Предприемете търговски мисии с други кораби и планети, за да имате latinum. Купете deuranium и планове за станция и колонизирайте планети, за да построите своя империя. След това завладейте галактиката. Играта включва над 60 различни космически кораба, 50 звездни системи, различни 50 планетни станции и вселена, която се променя според вашата игра.

Играна: 2207

В момента: 0


Гъби защитници

poolinka

Описание

Посади гъбките така, че да прихванат нападателите и да ги унищожат преди да са стигнали до фермата ти. Приятна игра!

Играна: 8411

В момента: 0


Ботарена 2

tw0

Описание

В Ботарена, вие можете да построите своя отбор от роботи, които да използвате, за да победите в шампионата за ботарена купата. Колкото повече битки спечелите, толкова повече подобрения ще може да направите на вашите роботи.

Играна: 2290

В момента: 0


Ошидама

nihilisto

Описание

Закарай топчето до портала за следващото ниво. Игра с изчистена графика, елементарна за разбиране, но трудна за изиграване...

Играна: 1979

В момента: 0


Първа Предишна 1854 1855 1856 1857 1858 1859 1860 1861 1862 Следваща Последна

24142 - 24154 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!