Всички игри | НовиНови игри


Направи графит

ncuxonaT

Описание

Напиши името си и го направи както искаш.

Играна: 4535

В момента: 0


Бягство

shadow42

Описание

Сега е моментът да избягаш от затвора. Можеш да правиш само по една крачка, но внимавай да не те залови пазача. Успех!

Играна: 4532

В момента: 0


Ван смелият елф

Описание

На върха на висока планина е скрито малко селце с елфи. Те живеели заедно на голямо дърво захранвано от кълбо. Докато един ден то не било откраднато от търсачи на злато. Помогне на смелия Ван да го върне.

Играна: 4527

В момента: 0


Спасяването на лошите птици

nihilisto

Описание

Помогни на птиците да стигнат до изхода - помощн ите средства за всяко ниво се намират в долната част на екрана на играта.

Играна: 4525

В момента: 0


Сокобан мания

vankizzle

Описание

Преместете всички сандъци над означените места, за да отворите портала към следващото ниво. Опитайте се да преминете нивото с възможно най-малко ходове и премествания. Имате право само на един ход назад.

Играна: 4524

В момента: 0


Древна мечка

Описание

В тази игра трябва да направите поредица от правилни действия, за да защитите малкото мече от по-голямата мечка. Постарайте се да изпълните мисията за възможно най-кратко време, ако искате да получите повече точки.

Играна: 4520

В момента: 0


Капан за жаби

Описание

В тази игра трябва да не позволявате на жабата да избяга и да я хванете. Вашата задача е да отрежете достъпа и го водата, като премахвате листата около нея. При всяко премахнато листо жабата отскача в избрана от нея посока.

Играна: 4515

В момента: 0


Снежна буря

nihilisto

Описание

След много силна буря, всичко наоколо е покрито със сняг. Твоята задача, като шофьор на снегорин е да почистиш паркинга.

Играна: 4514

В момента: 0


Бягство от салона

stevendorb

Описание

Какво бихте направили, ако сте заключени във фризьорския салон? Търсете различни предмети и ги използвайте, за да намерите изхода от салона.

Играна: 4514

В момента: 0


Алиса е мъртва 1

nihilisto

Описание

"Алиса е мъртва" - това е куест в който Алиса е намерена мъртва на дъното на една пещера. Намирането на убиеца зависи от вас.

Играна: 4509

В момента: 0


Докер Соокобан

1nikito_sss

Описание

Докер Сокобан ще тества мисленето и уменията ти да се забавляваш с все по-сложни неща. Подкарай мотокара и премести товарите на обозначените места.

Играна: 4509

В момента: 0


Амигоса Панчо 2 Ню Йорк

vankizzle

Описание

Помогнете на Панчо да се измъкне от капана в който е попаднал. Той иска да стигне до любимия си град Ню Йорк, но по тъпя е пълно с какви ли не препятствия. Премахнете някои от елементите и внимавайте нещо да не спука балоните, които са последната надежда на клетия Панчо.

Играна: 4499

В момента: 0


Бягство от лабораторията

vankizzle

Описание

Помогнете на заловеният да се измъкне от лабораторията, в която искат да проведат всякакви експерименти с него. Ще може да правите предмети, с желаната от вас форма, които да използвате за целта и използвате многократно, придавайки им различна форма. Опитайте се да съберете всички колби от нивата.

Играна: 4490

В момента: 0


Първа Предишна 1295 1296 1297 1298 1299 1300 1301 1302 1303 Следваща Последна

16875 - 16887 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!