Всички игри | НовиНови игри


Забавно кликане

vankizzle

Описание

Прекарайте указания брой топки през портала. За да го направите използвайте разнообразните им способности, когато бъде кликнато върху тях. Сините ще привличат нестабилните обекти и топчета, розовите ще ги отблъскват, жълтите подскачат, белите променят гравитацията, а червените пък ще избухват. Използвайте характеристиките им, за да постигнете целта.

Играна: 3484

В момента: 0


Джъстин Бийвър в търсене на любовта

vankizzle

Описание

Срещнете се с младата попзвезда Джъстин Бийвър и му помогнете да намери истинската любов. Наметете и вашият път до голямата сцена. Тествайте танцувалните си умения в кварталните клубове. Не се изненадвайте, ако любовта на Бийвър не е особено красива.

Играна: 617

В момента: 0


Счупете ядката

vankizzle

Описание

Използвайте предметите в нивата, за да разбиете ядката. Зелените могат да бъдат местени от вас, сините са подвижни, но не можете да ги местите вие. Направете така, че да има достатъчно тежест върху ядката - за да се спука.

Играна: 2993

В момента: 0


Симетрия

vankizzle

Описание

Красотата е симетрия! Постарайте се да възстановите красотата на всяко едно ниво от играта. За целта премахнете компонентите така, че да направете двете страни напълно симетрични.

Играна: 1793

В момента: 0


Топки в линия

vladislav_haralampiev

Описание

В тази игра задачата ви е да подреждате еднаквите цветни топки в вертикални, хоризонтални или наклонени линии. За целта избирайте коя топка къде точно да отиде. Бъдете внимателни, защото след всеки ход, в който не премахнете линия се появяват 3 нови токи. Цветните звездички маркират местата и цвета където ще се появят новите топки.

Играна: 9839

В момента: 0


Light Out 2

bark4o

Описание

Накарайте всички лампи да светнат еднакво

Играна: 3356

В момента: 0


Енциклопедията за елементи на Рики

vankizzle

Описание

Избери в кой от двата режима на игра - божествен или дяволски, искащ да продължиш и се опитай да откриеш всички елементи на света, като комбинираш двойки от вече съществуващи такива. Елементите могат да се комбинират и със себе си, за да се получат нови. На всеки две минути ще получавате подсказка.

Играна: 2993

В момента: 0


Загадъчна стая 16

1nikito_sss

Описание

Опитайте се да избягате от пъзел стаята чрез решаване на предизвикателни загадки. Бъдете упорити и намерете отговорите на задачките.

Играна: 1479

В момента: 0


The X-Creature Project

bark4o

Описание

Уцелете и разрешете мистерията

Играна: 8118

В момента: 0


Направи маймунката щастлива

vankizzle

Описание


В тази игра задачата ви е да направите симпатичната маймунка щастлива. За целта трябва да откриете всички предмети, който тя търси, за да може да се почувства отново щастлива. Внимавайте да не я разочаровате.

Играна: 9821

В момента: 0


Цунами стена

vankizzle

Описание

О, не, задава се огромна цунами вълна. Такова нещо не сте виждали до сега. Имате само един шанс да построите стена, която да я спре и да спасите дома си.

Играна: 2144

В момента: 0


Пръчици

vankizzle

Описание

Това, което най-много обича Боб са парите. Помогнете му да направи такава конструкция, че всички пари да отиват при него.

Играна: 8131

В момента: 0


Първа Предишна 1292 1293 1294 1295 1296 1297 1298 1299 1300 Следваща Последна

16836 - 16848 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!