Всички игри | НовиНови игри


Оръдие Отварящо Портали

vankizzle

Описание

Вие сте на мисия да изпитате ново изобретение - оръдие, което отваря портали в някои материи. За целта сте пуснати в лабиринт, в който ще трябва да намерите изхода използвайки възможностите, който оръдието ви предлага.

Играна: 921

В момента: 0


Бягство от деня на влюбените

Описание

Наредете първоначалния сравнително лесен пъзел и започнете своето приключение в опит за бягство от Деня на влюбените. Намерете всеки предмет, който може да ви е полезен и измислете как да ги използвате в бягството си.

Играна: 5820

В момента: 0


Троглодитс 2

vankizzle

Описание


Троглодитс е логическа игра, в която трябва да сте много съобразителни. Целта й е да победите противника си, като завземете цялата дъска, със своите троглоди.

Играна: 1215

В момента: 0


Прасетата ще летят

vankizzle

Описание

В тази прасетата имат желание да полетят, но за целта се нуждаят от вашата помощ. Премахнете всички препятствия по пътя им като изпивате съответния цвят колба и премествате препятствието или самото прасе до желаното място.

Играна: 1805

В момента: 0


Търсещ убежище

vankizzle

Описание

Твоят чичо е изчезнал мистериозно. Обиколи наоколо и намери неща и предмети, които да ти дадат насоки къде да го търсиш.

Играна: 4256

В момента: 0


Добра памет- бягство 2

Описание


В тази игра задачата ви е да избягате от къщата, в която сте попаднали. За целта разгледайте внимателно навсякъде, открийте всичко, което може да ви е полезно и го поставете в инвентара. Колкото по бързо се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 5814

В момента: 0


Съкровището на Нептун

vankizzle

Описание

Съкровището на цар Нептун е заровено, дълбоко в морето. За да го откриеш, трябва да стигнеш изхода на лабиринта, който ти е подготвил.

Играна: 5813

В момента: 0


Прескочи 2

vankizzle

Описание

Създайте греди с помощта на мишката, така че топката да отскача от тях и да се придвижи до звездата, но без да се удря в стените.

Играна: 570

В момента: 0


Пропаст

vankizzle

Описание

Помогнете на хората да се спасят. Помогнете им да преминат разлома, като повдигате или сваляте плочите. Не позволявайте да паднат от високо. Кликнете под или над повърхността на някоя от плочите, за да я преместите съответно нагоре или надолу. Унищожавайте чудовищата, като кликнете върху плочите отгоре, за да ги смачкат. Внимавайте обаче да не пострадат и хора. Опитайте се да спасите колкото се може повече, за времето с което разполагате.

Играна: 571

В момента: 0


На точното място

nihilisto

Описание

Може да изстрелвате колкото си искате фигурки, но целта ви е да наместите правилната форма на съответните обозначени места. Играе се за време.

Играна: 2907

В момента: 0


Натисни ме

vankizzle

Описание

В тази логическа игра задачата ви е да вкарате розовото кубче в процепа. Бъдете внимателни и открийте правилната поредица на действие. С колкото по-малко хода се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 3724

В момента: 0


Клик игра дъга 2

jonass

Описание

В тази игра задачата ви е да откриете и цъкнете върху "Play" бутона. Това съвсем не е просто, трябва да извършите поредица от правилни действия, за да откриете търсеното.

Играна: 5811

В момента: 0


Механизъм 2

vankizzle

Описание

В тази игра физика, трябва да се опитате да разрешите този механизъм. С помощта на ножа разгадайте пъзела чрез разрязване на кабели и блокове.

Играна: 5807

В момента: 0


Първа Предишна 1299 1300 1301 1302 1303 1304 1305 1306 1307 Следваща Последна

16927 - 16939 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!